Kvinde søger muligheder inden for karriereudvikling

CV og ansøgning - grundstenen i din jobsøgen

At skrive et godt CV og en overbevisende ansøgning er afgørende for at komme til samtale og i sidste ende få drømmejobbet. Derfor har vi samlet de bedste råd og skabeloner til CV og ansøgning her på siden.

Følg vores vejledninger, skabeloner og eksempler for at få et solidt grundlag for din jobsøgen.

Vores CV- og ansøgningsskabelon - et konkret og brugbart udgangspunkt i din jobsøgning

Det kan være svært at starte en ansøgning fra bunden. Derfor har vi lavet en CV- og ansøgningsskabelon, du kan bruge som udgangspunkt når du vil søge nyt job. Skabelonerne er lavet af vores erfarne erfarne karriererådgivere, som er specialiseret i arbejdsmarkedet for kommunikations-, marketings- og sprogfolk, og er målrettet dig, som søger job inden for kommunikation, sprog og marketing-branchen.

Feedback på CV og ansøgning

Det kan være en god ide at få feedback på dit CV og ansøgning. Hos Kommunikation og Sprog tilbyder vi at gennemgå dit CV og din ansøgning, og kommer med konkrete råd til, hvordan du kan optimere begge dele i forhold til et specifikt jobopslag. Med vores sparring og feedback, hjælper vi med at forbedre dine chancer for at få drømmejobbet.

Job og karriere

Guides og eksempler på ansøgning og CV

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig sparring, men du kan også selv dykke ned i vores mange guides, skabeloner og ansøgning eksempler her på siden. KS' karrierekonsulenter har sammenfattet deres bedste råd til jobsøgningen her, og hvis du søger inspiration og konkrete værktøjer til den perfekte ansøgning, er du kommet til det rigtige sted. Brug vores ansøgning eksempler til at lave en målrette og overbevisende ansøgning, der får dig til jobsamtalen!

5 grunde - Derfor bør du styrke dit CV og din ansøgning


  1. Skil dig ud fra mængden: I en konkurrencepræget arbejdsverden er det vigtigt at have et stærkt CV og en ansøgning, der skiller sig ud fra mængden.

  2. Vis din værdi: Et godt CV og en god ansøgning giver dig mulighed for at fremhæve dine styrker, erfaringer og kvalifikationer og vise, hvad du kan bringe til virksomheden.

  3. Skabe et godt førstehåndsindtryk: Dit CV og din ansøgning er ofte den første kontakt, du har med en potentiel arbejdsgiver. Derfor er det afgørende, at du gør et godt førstehåndsindtryk.

  4. Øge chancerne for at blive inviteret til samtale: Et stærkt CV og ansøgning øger dine chancer for at blive inviteret til en jobsamtale og tage et skridt tættere på drømmejobbet.

  5. Afspejle professionelle og kompetente: Et stærkt CV og ansøgning afspejler, at du er en professionel og kompetent kandidat, der tager jobsøgningen seriøst.

Ofte stillede spørgsmål om CV og ansøgning

Relevante artikler

CV og ansøgning

Sådan undgår du at skrive det samme i CV og ansøgning

Der skal være forskel på det, der står i CV’et og det der står i ansøgningen, og det kan bare være rigtig svært at navigere i. Derfor giver KS’ karriererådgiver dig her 3 tips til, hvordan du kan skrive en ansøgning og et CV, hvor der ikke står det samme.

CV og ansøgning

Kom blændende fra start med motivationen i din ansøgning

Start din ansøgning med at beskrive, hvorfor den virksomhed du søger job i er spændende. Der er nemlig en masse energi i den form for motivation. Energi skaber billeder om handling og dynamik, og det er en god måde at komme fra start, når du skriver din ansøgning.

CV og ansøgning

Spil dig til dit drømmejob

Savner du et motivationsboost i din jobsøgning? Så er KS nye kursus Jobmissionen - Gamificér din jobsøgning måske noget for dig. Især hvis du har lyst til at afprøve alternative tilgange til at søge job.

Edit page