Bliv medlem

Du kan blive medlem, hvis du arbejder med kommunikation, sprog eller marketing.


Vi optager også medlemmer, der studerer eller har færdiggjort en lang videregående uddannelse inden for fagene.
 

   BLIV MEDLEM   

 

Studerende?  De første 6 måneder er gratis

Færdiguddannet?  De første 3 måneder er gratis

Ledig?  Få ½ pris på medlemskabet = 241 kr. om måneden

 

Det med småt

Som studerende får du 6 måneders gratis medlemskab, hvis du ikke har været medlem inden for de seneste 2 år. Herefter koster det kun 50 kroner om måneden, så længe du er studerende.

Som færdiguddannet får du 3 måneders gratis medlemskab, hvis du ikke har været medlem inden for de seneste 2 år. Herefter koster det 482 kroner om måneden at være medlem.

Kontingentet opkræves kvartalvis, og betalingsterminerne er den 1. marts, den 1. juni, den 1. september og den 1. december.

Skattefradrag
​Bemærk at dit kontingent er fradragsberettiget, og du automatisk får fradrag for fagligt kontingent på op til 6000 kroner. Du kan læse mere om dette på SKAT's hjemmeside.

A-kasse
Vi opfordrer vores medlemmer til at melde sig ind i A-kassen for Journalistisk, Kommunikation og Sprog (AJKS). Det er a-kassen, der udbetaler dagpenge og er en slags forsikring.  

Udover at kende dit fag, har AJKS også nogle af Danmarks mest tilfredse medlemmer, samtidig med at det er en af landets billigste a-kasser.

AJKS er gratis i hele din studietid, hvis du er under 30 år.

Selvom du først kan få dagpenge, når du har færdiggjort dit studie, er der mange fordele ved at melde dig ind i AJKS, allerede mens du studerer.

Har du været medlem i minimum et år, når du afslutter din uddannelse, får du dagpengeret dagen efter din sidste eksamen.

Har du ikke været medlem i et år, vil der gå en måned, fra du afslutter din uddannelse, til du kan få dagpenge. Den måned bliver kaldt karensperioden. Hvis du melder dig ind minimum et år, inden du bliver færdiguddannet, betyder det, at du kan modtage en måneds ekstra dagpenge.