Netværk og frivillighed

Netværk i KS er drevet af medlemmerne

Netværkene på denne side er igangsat og drevet af medlemmerne selv og henvender sig til de færdiguddannede medlemmer. Er du medlem af KS, kan du gratis deltage i vores netværk.

Kommunikatører uden fagkollegaer (Aarhus)

Mød andre "kommunikatører uden fagkolleger" i et netværk, hvor du får sparring og inspiration til din kommunikationsstilling. Netværket mødes i Aarhus.

Netværk for nye kommunikatører, marketing- og sprogfolk

Netværket er for dig, som står i starten af dit karriereliv, og som har lyst til at sparre og udveksle erfaringer, som kan gøre os klogere på os selv og vores karriere. Netværket mødes i Aarhus.

Krea-værk

Kom og drøft faglige dilemmaer i uformelle rammer med fokus på netværk gennem kreativ udfoldelse. Netværket mødes i Odense.

Barselsnetværk

Kom og spar med barselsnetværket der har de samme faglige referencer, og hvor der altid er plads til en baby. Netværket mødes i hele landet.

Knitværk

Knitværk er Kommunikation og Sprogs strikkeklub, hvor du kan nørkle og nørde løs med dine fagfæller. Netværket har base i København. 

Tysk læseklub

Elsker du tysk litteratur, og har du lyst til at diskutere tyske bøger sammen med andre KS medlemmer? Netværket har base i København. 

KS læser - et bogligt netværk

Bliv en del af KS' boglige netværk, hvor vi udvider vores horisont gennem læsninger af såvel skøn- som faglitteratur. Netværket mødes i København. 

Kommunikatører uden fagkollegaer (København)

Sidder du alene med al kommunikationen i en virksomhed? Savner du at kunne sparre med en kollega, som også har en kommunikationsbaggrund? Så er det nye netværk i København måske noget for dig.

Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter

KS har dannet et netværk for alle forbundets arbejdsmiljørepræsentanter. Som deltager i netværket får du løbende bistand og input fra KS, når der sker noget nyt på arbejdsmiljøområdet.