Netværk i KS er drevet af medlemmerne

Netværkene på denne side er igangsat og drevet af medlemmerne selv og henvender sig til de færdiguddannede medlemmer. Er du medlem af KS, kan du gratis deltage i vores netværk.

Kommunikatører uden fagkolleger (Aarhus)

Mød andre "kommunikatører uden fagkolleger" i et netværk, hvor du får sparring og inspiration til din kommunikationsstilling. Netværket mødes i Aarhus.

Kommunikatører uden fagkolleger (København)

Sidder du alene med al kommunikationen i en virksomhed? Savner du at kunne sparre med en kollega, som også har en kommunikationsbaggrund? Så er det nye netværk i København måske noget for dig.

Strategisk intern kommunikation (København)

Arbejder du strategisk med intern kommunikation i en mindre eller mellemstor virksomhed og savner et fortroligt sparringsrum? Så er dette netværk interessant for dig.

Netværk for NGO-kommunikatører

Arbejder du med kommunikation af en sag, en udsat målgruppe eller lignende? Måske sidder du alene med kommunikationsopgaven, fordi du er ansat i en mindre NGO, så bliv en del af "Netværk for NGO-kommunikatører".

Knitværk

Knitværk er Kommunikation og Sprogs strikkeklub, hvor du kan nørkle og nørde løs med dine fagfæller. Netværket har base i København.

KS læser - et bogligt netværk

Bliv en del af KS' boglige netværk, hvor vi udvider vores horisont gennem læsninger af såvel skøn- som faglitteratur. Netværket mødes i København.

Tysk læseklub

Elsker du tysk litteratur, og har du lyst til at diskutere tyske bøger sammen med andre KS medlemmer? Netværket har base i København.

Barselsnetværk

Kom og spar med barselsnetværket der har de samme faglige referencer, og hvor der altid er plads til en baby. Netværket mødes i hele landet.

Netværk for KS' netværksfacilitatorer

Bliv en del af KS’ nye netværk for netværksfacilitatorer, hvor du får ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter

KS har dannet et netværk for alle forbundets arbejdsmiljørepræsentanter. Som deltager i netværket får du løbende bistand og input fra KS, når der sker noget nyt på arbejdsmiljøområdet.

Edit page