Gruppe giver hinanden hjælp til ansøgning og CV

Netværket for strategisk intern kommunikation

Arbejder du strategisk med intern kommunikation i en mindre eller mellemstor virksomhed? Savner du et fortroligt sparringsrum med mulighed for at drøfte emner som kommunikationsstrategi, rådgivning af ledere og employee engagement? Så er dette netværk interessant for dig.

Arbejder du strategisk med intern kommunikation i en mindre eller mellemstor virksomhed, fx som intern kommunikationspartner eller rådgiver, og savner et fortroligt og trygt rum med mulighed for at sparre med fagfæller? Så er du havnet det rette sted.

Som intern kommunikatør skal man helst besidde en dyb forståelse af forretningen, have fingeren på pulsen i hele organisationen, kunne rådgive ledere med empati og gennemslagskraft og samtidig producere content. Netværket vil derfor komme omkring emner som kommunikationsstrategi, rådgivning til ledere og kolleger, adfærdsdesign, forandringskommunikation og employee engagement.  

Sammen med andre KS-medlemmer hjælper vi hinanden med sparring, idéudveksling og erfaringsdeling i et trygt og fortroligt rum. Netop tryghed og fortrolighed er helt centralt, da vi får allermest værdi ud af netværket, hvis vi ærligt kan dele konkrete udfordringer og dilemmaer.

Som deltager i netværket skal du være med til at forme de kommende mødegange. Vi starter derfor første netværksmøde med at afstemme forventninger, dele både udfordringer og styrker og selvfølgelig de emner, vi helst ser blive temaer på kommende møder.

Om netværket

  • Netværket er for dig, der genkender oplevelsen af at operere på flere niveauer og savner mere sparring på, hvordan du rådgiver og sikrer strategisk sammenhæng i den interne kommunikation.

  • Som medlem af netværket forventes det, at du deltager i alle netværksmøder og byder ind med dine erfaringer og succeser (og nederlag) samt hjælper dine fagkolleger godt på vej.

  • Mødernes format vil som udgangspunkt være en blanding af oplæg, workshops og sparring.

  • Alle KS’ netværk drives af frivillige KS-medlemmer.

  • Som medlem af KS, er det gratis at deltage i netværket.

  • Der serveres mad og drikke til netværksmøderne.

Om netværksfacilitatoren:

/files/assets/nina-1440x768.jpg
Foto af Line Wulff Andersen
  • Nina Worsøe Lübcke: Nina har mange års erfaring med intern kommunikation, rådgivning, employer branding og employee engagement, og har erfaring fra både corporate og start-up- virsomheder.

Har du spørgsmål?

Kontakt frivillighedskonsulent Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk

Hvor:
Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal,
1127 København K

Hvornår:
Næste møde finder sted i
april 2024 (den præcise dato følger)

De resterende mødegange aftales internt i netværket.

Tilmelding:

Du bliver tildelt en plads i netværket på baggrund af de oplysninger du udfylder via tilmeldingsformularen.

Edit page