Om Kommunikation og Sprog

/files/assets/big_promo/KS-Forside-August-2022-12.jpg

KS er fagforeningen for kommunikatører, sprog- og marketingprofessionelle

Vi arbejder for

  • at kommunikationsfagets og kommunikatørernes værdiskabelse bliver anerkendt på arbejdspladsen og i samfundet

  • det kloge fællesskab og en stærk faglig solidaritet, hvor vi støtter, hjælper og fremmer hinandens arbejde

  • at kommunikationsfaget bliver hørt i debatten, og at det synliggøres hvordan fagområdet påvirkes og udvikler sig på baggrund af politiske, samfunds- og uddannelsesmæssige tendenser

Hvad gør vi for vores medlemmer?

Vi rådgiver om vilkår på arbejdspladsen, løn og kompetenceudvikling, og vi hjælper, hvis noget går galt på jobbet. Vi rådgiver om løn, fridage og frynsegoder.

Vi arbejder målrettet på at styrke medlemmernes evne til at sætte ord på deres egen faglighed og evne til at bringe fagligheden i spil på arbejdspladsen.

Det gør vi blandt andet med fagrelevante artikler og podcasts på Kommagsinet.dk og ved at tilbyde mere end 400 kurser over hele landet – hvert år.

Vi har også et stort aktivitetsnetværk af fantastiske frivillige, som sikrer, at vores tilbud til medlemmerne altid er relevante og på forkant med fagligheden og udviklingen.

I vores SoMe-univers har vi over 40.000 følgere. Her fokuserer vi på kommunikationstrends, sproglige finurligheder og fagets tilstand.

Partipolitisk uafhængig

Kommunikation og Sprog arbejder uafhængigt af partipolitik. Vi har ikke tilknytning til et bestemt politisk parti, og vores arbejde bliver ikke påvirket af partipolitiske interesser og dagsordner.

Siden 1970...

Kommunikation og Sprog blev stiftet i 1970 som Handelshøjskolens Korrespondentsammenslutning (HAK). HAK optog korrespondenter. I 1976 begyndte HAK også at organisere erhvervssproglige kandidater og ændrede navn til Erhvervssprogligt Forbund.
I 2004 begyndte vi at optage kommunikatører og skiftede samtidig navn til Forbundet Kommunikation og Sprog.

/files/assets/Sofie-region-(950--904px).png
At være frivillig i KS giver mig en masse kompetencer, som jeg kan bruge i mit arbejdsliv. Og så er det en fantastisk måde at møde nye mennesker
Sofie Aarup Langballe Sørensen er medlem af repræsentantskabet og bestyrelsesmedlem i KS Region Nordjylland

KS er medlem af Akademikerne

Akademikerne er paraplyorganisation for 28 faglige organisationer, som har det til fælles, at de organiserer medlemmer med en lang videregående uddannelse. Akademikerne repræsenterer omkring 430.000 akademikere.

Hvem er vores medlemmer?

Vores medlemmer arbejder blandt andet med datahåndtering og analyse, video, lyd og grafik, kunstig intelligens, rådgivning og forretningsforståelse, kommunikationsetik og bæredygtig kommunikation 

Organisationen

/files/assets/tilsider/ks-website-diagram-sekretariat.png
/files/assets/KS-diagram-1920x924-1664448190.png

Kommagasinet

Kommagasinet er et trykt medlemsmagasin for medlemmer af Kommunikation og Sprog.

Det er også et digitalt magasin for alle, der elsker kommunikation, sprog og marketing.

Kommagasinet udkommer som trykt magasin 8 gange om året. Og du kan finde historierne i det digitale univers, både som læsehistorier og som historier, du kan lytte til.


Edit page