/files/assets/big_promo/ung-mand-ved-dor.png

Studenterorganisationer - KairoS

KairoS er et fagligt fællesskab for kommunikations-, sprog-, og marketingstuderende.

Som studentermedlem hos KS, er du automatisk medlem af KairoS og kan gratis deltage i vores kurser.

Kurserne er lavet til at styrke dine faglige kompetencer og forberede dig på erhvervslivet – allerede mens du studerer.

/files/assets/aau-1234-1645703173.jpg

KairoS AAU

Vi er en studenterorganisation af studerende for studerende. Vores målsætning er at skabe et fagligt og socialt netværk blandt os studerende til gavn i både studielivet og det fremtidige arbejdsliv.
Vi arbejder på at sammenstøbe faglige og sociale arrangementer, så du kan blive klædt på til en god studietid og et videre karriereforløb.


/files/assets/kairos_bestyrelser/KAiroS-AU-(2).png

KairoS AU 

Vi sørger for sociale og faglige arrangementer, der skaber samvær og sjov blandt studerende. Vi tror på, at fællesskab skal findes gennem forskellighed, så kom og slut jer til.
Studenterorganisationerne laver forskellige faglige events for alle KS-medlemmer på studiestedet.  

/files/assets/KairoS-SDU-1644486540.jpg

KairoS SDU

KairoS SDU er Kommunikation og Sprogs studenterorganisation af studerende for studerende. Vores mål er at lave faglige og sociale arrangementer, som er specialsyet til at hjælpe dig igennem din studietid samt styrke din fremtid som jobsøgende SDU’er. 

/files/assets/Foto_CBS_2022-nyy.jpg

KairoS CBS 

Vores formål er at skabe et socialt og fagligt netværk – gennem mindst 2-3 events pr. semester –baseret på vores fælles interesser. Et fællesskab der kommer til gavn både i det nuværende studieliv og det fremtidige arbejdsliv. KairoS CBS er drevet af 6 bestyrelsesmedlemmer fra forskellige studieretninger, og derfor mener vi, at vi er allertættest på dig og dit fag. 

/files/assets/Billede-pa-vej-1645785229.jpg

KairoS RUC

Vores formål er at fremhæve de værdier og kompetencer, som er enestående for en RUC’er. Vi skaber spændende faglige og kulturelle arrangementer, som både styrker fællesskabet og klæder de studerende på til det fremtidige arbejdsliv.


 

/files/assets/Udklip.PNG

KairoS KU 

Som studenterorganisation ønsker vi at skabe et – fagligt såvel som socialt – fællesskab for de studerende, der er tilknyttet Kommunikation og Sprog på Københavns Universitet. I løbet af et semester afholder vi spændende, inspirerende og ikke mindst hyggelige arrangementer for vores medlemmer. I bestyrelsen sidder studerende fra forskellige uddannelser og på forskellige semestre – så vi sørger for, at der er noget for enhver smag.

Hvad betyder KairoS?

På oldgræsk findes to ord for begrebet 'tid' – kronos og kairos. Det første fortæller noget om den cirkulære tid, i retningen af de to små visere på dit armbåndsur. Kairos fortæller derimod noget om et øjeblik i den cirkulære tid, der er det gode og rette øjeblik i en given tid. ⏱️

Edit page