KairoS SDU søger frivillige med interesse for SoMe og projektledelse

Om KairoS SDU

Studenterorganisationen KairoS SDU er et netværk af studerende inden for kommunikation, sprog og marketing på SDU. Vores hovedformål er at skabe et fagligt og socialt netværk til gavn i dit studieliv og fremtidige arbejdsliv.

Det gør vi blandt andet ved at arrangere forskellige events, som vi selv finder interessante som kommunikation-, sprog- og markedsføringsstuderende, fx som Tips til at få studiejobbet, Bliv klog på reklamebranchen, Workshop om eksamensangst samt Rundvisning og ølsmagning på Albani Bryghus og Julehygge på Storms Pakhus. Kort fortalt: det er kun fantasien, der sætter grænser.

I bestyrelsen er vi selv en del af vores målgruppe. De tidligere og nuværende bestyrelsesmedlemmer har været/er blandt studerende på Medievidenskab, IVK, Dansk, Negot og Cand.merc.

Hvad er fordelene ved en frivillig bestyrelsespost i KairoS SDU?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS SDU kan du påtage dig lige den rolle, du ønsker - om det er formand, næstformand, eventkoordinator, SoMe-ansvarlig, tekstforfatter, projekt- eller økonomiansvarlig.

Vi tilbyder dig altså en optimering af dine kompetencer, dit CV og et nyt netværk af både andre studerende og spændende profiler fra erhvervslivet.

Vi står selv for al markedsføring, SoMe-produktion samt planlægning og afvikling af vores events. Der er derfor rig mulighed for at skifte mellem rollerne, så du får afprøvet alle aspekter af at drive en studenterorganisation.

Vi leder efter dig, som:

  • Er studerende på SDU

  • Har interesse for kommunikation, sprog og/eller marketing

  • Har lyst til at forbedre dit CV markant, med erhvervsrelevante kompetencer som fx projektledelse, eventplanlægning, content creation, copywriting og markedsføringsstrategier

  • Ønsker at være med til at øge kendskabet til KairoS og deltage aktivt i processerne

  • Er eller har lyst til at blive medlem af fagforeningen Kommunikation og Sprog - hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt blive det, og man har 12 måneders gratis medlemskab.

Vi søger frivillige bestyrelsesmedlemmer fra dags dato, så tøv ikke med at sende os en kort ansøgning, og så tager vi en kop kaffe.

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til kairos-SDU@kommunikationogsprog.dk eller ring på 3348 8924.

 

Ansøg her

Hvem er KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS SDU indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer oprettet af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

KairoS findes i dag både på AU, AAU, og SDU. Den første bestyrelsen blev etableret i 2018.

Udfyld formularen

Edit page