KairoS AAU søger frivillige i bestyrelsen


KairoS arrangerer events som vi selv finder interessante som kommunikation- og markedsføringsstuderende, da vi i bestyrelsen selv er en del af vores målgruppe. Vi har blandt andet afholdt arrangementerne "MigogAalborg - Iværksætterrejsen mod succes",  "Bliv ekspert i SoMe-markedsføring!" og selvfølgelig vores årlige "Julebanko". 

Hvad er fordelene ved et frivilligt bestyrelsesarbejde hos KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS AAU kan du påtage dig lige den rolle du ønsker, om det så er eventkoordinator, SoMe-ansvarlig, tekstforfatter, online markedsføring eller en rolle du selv opfinder! Vi tilbyder dig altså en optimering af dine kompetencer og CV samt et nyt netværk af AAU studerende. Vi står selv for al markedsføring, SoMe-produktion og planlægning og afvikling af vores events og der er derfor rig mulighed for at skifte mellem roller, så du får afprøvet alle aspekter af at drive en studenterorganisation!

Hvem er du?

  • Du er studerende på AAU

  • Du har interesse for kommunikation, sprog og/eller markedsføring

  • Du har lyst til at forbedre dit CV markant med en masse erhvervsrelevante kompetencer

  • Du ønsker at være med til at øge kendskabet til KairoS og deltage aktivt i processerne

  • Du er, eller har lyst til at blive, medlem af fagforeningen Kommunikation og Sprog - hvis du ikke allerede er medlem, kan du nemt blive det og man har 12 måneders gratis medlemskab.

 

Hvem er KairoS?

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i KairoS AAU indgår du i et nationalt netværk af studenterorganisationer oprettet af fagforeningen Kommunikation og Sprog.

KairoS AAU blev stiftet i 2018 og KairoS findes i dag også på AU, SDU, KU, RUC og CBS.

Ansøg her

Edit page