/files/assets/big_promo/ks-bogstaver-3personer-3-1090x720.png

Netværk for KS' netværksfacilitatorer

Bliv en del af KS’ netværk for netværksfacilitatorer, hvor du får inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator. 

Vi har alle deltaget i møder og/eller netværksarrangementer, hvor alt gik op i en højere enhed, hvor vi gik derfra med ny viden og energi, og faciliteringen sad lige i skabet. Den slags netværksarrangementer eller netværksgrupper drømmer de fleste om at skabe. Men hvordan sikrer vi, at vi opnår det, vi gerne vil som netværksfacilitator?

Som frivillig netværksfacilitator i KS, er du med til at gøre en forskel for de medlemmer, du driver netværk for, og vi vil derfor bruge netværksmøderne til at hjælpe dig på vej til at blive en (endnu mere) succesfuld netværksfacilitator. 

Dit udbytte af netværket

  • Du får forståelse for, hvad en netværksfacilitator er og kan

  • Du får en værktøjskasse med den viden, modeller og konkrete handlingsorienterede værktøjer, du får brug for i forskellige mødeledelsessituationer

  • Du får konkrete guides til før, under og efter facilitering af netværksmøder i KS

  • Du får testet dig selv af i forskellige cases, der kan hjælpe dig til at kortlægge dine styrker og udvikling i netværksfacilitering

  • Du får et rum og netværk af ligesindede, hvor I kan dele viden, sparring og dilemmaer

Netværksmøderne medfaciliteres af Signe Holste, der er ejer af virksomheden Value People og de seneste 6 år har undervist, faciliteret og trænet medarbejdere, ledere og organisationer i netværk og videndeling. Signe er uddannet i Corporate Communication fra Aarhus Universitet, har en facilitatoruddannelse og driver selv 3 netværksgrupper.

Netværksmøderne vil være en blanding af involvering af netværksdeltagerne, øvelser og refleksioner i gruppen.

 

Netværket er forbeholdt KS’ frivillige netværksfacilitatorer og foregår online.

Læs mere om, hvordan du starter dit eget netværk i KS her.

Ønsker du at være en del af netværket eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte frivillighedskonsulent Natasha Jackowski på nhj@kommunikationogsprog.dk.

Edit page