/files/assets/marcos-luiz-photograph-r6xx6fnvpt8-unsplash.jpg

Netværk for NGO-kommunikatører

Netværket er for dig, der kommunikerer på vegne af en sag eller en gruppe mennesker, som ønsker sparring med fagfæller.

Arbejder du med kommunikation af en sag, en udsat målgruppe eller lignende? Måske sidder du alene med kommunikationsopgaven, fordi du er ansat i en mindre NGO? Så bliv en del af det nye netværk "Netværk for NGO-kommunikatører".

Netværket er for dig, der kommunikerer på vegne af en sag eller en gruppe mennesker, og måske endda for små midler. Du oplever måske, at der ikke er særlig mange penge til driften af kommunikation i organisationen, at du ender i en "blæksprutte-rolle" eller at I som ansatte sidder meget på hver jeres lille ø, og du derfor savner nogen at sparre med.

Ved at mødes med andre, der arbejder inden for NGO/foreningsverdenen, bliver der mulighed for også at drøfte andre relevante emner – det kan fx være arbejdsmiljø, (korte) projektansættelser, fundraising etc.

Netværket er for dig, der:

 • Er i arbejde og arbejder med kommunikationsopgaver i en NGO/forening på det sociale område.

 • Savner inspiration til opgaveløsning, sparring på hverdagsudfordringer samt et socialt- og fagligt fællesskab.

 • Har lyst til at bidrage aktivt i netværket, blandt andet ved at dele ud af dine erfaringer og best practices på de fysiske netværksmøder.

 • Vil deltage aktivt i et onlineforum mellem mødegangene, hvor netværkets deltagere kan stille hinanden spørgsmål om hverdagsudfordringer.

Om netværket

 • Som netværksmedlem forpligter man sig til at deltage på de 4-6 årlige møder, og man byder ind med sin erfaring, så vi sammen kan få skabt et levende, dynamisk netværk, der inspirerer både fagligt og socialt.

 • Netværket er medlemsdrevet, forstået på den måde, at vi sammen tilrettelægger temaerne for de enkelte møder løbende.

 • Netværket har 14 pladser.

 • Der serveres mad og drikke til netværksmøderne.

 • Alle KS' netværk drives af frivillige KS-medlemmer.

 • Som medlem af KS, er det gratis at deltage i netværket.

Hvor:
Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal,
1127 København K

Hvornår:
Onsdag 6. september 2023
kl. 17:00 - 19:00

De resterende mødegange aftales internt i netværket.

Tilmelding:

Du bliver tildelt en plads i netværket på baggrund af de oplysninger, du udfylder via tilmeldingsformularen, der videresendes til den frivillige netværksfacilitator.

Tilmeldingsfrist:

Der er fortsat ledige pladser i netværket.

Om netværksfacilitatorene:

 • Lærke Ruben: Lærke er uddannet cand.mag og arbejder som kommunikationsansvarlig i Landsforeningen Spor. Her sidder hun med alt fra hjemmesideindhold og -opbygning, til produktion af fysiske materialer, til indhold på foreningens SoMe. Lærke sidder til daglig alene med foreningens kommunikation, og står desuden for fundraising af offentlige puljer samt private fonde.

 • Sara Louise Schau: Sara har ti års erfaring med intern kommunikation og forandringskommunikation fra danske IT- og Tech-virksomheder. I 2023 besluttede Sara at skifte branche og arbejder i dag som kommunikationsspecialist i Antidote Danmark - en lille NGO, der arbejder for at udbrede kendskabet til modgiften Naloxone - en næsespray, der kan stoppe en opioid-overdosis.

/files/assets/kuf-kbh-(4).png

Edit page