Knitværk

Strikker eller hækler du? Eller vil du gerne lære det? Og vil du samtidig blive klogere på relevante emner inden for kommunikation?

Så kom med i Knitværk, der er Kommunikation og Sprogs strikkeklub, hvor du kan nørkle og nørde løs med dine fagfæller. Kom som nybegynder eller garvet – der er ingen krav om særlige skills. Vi sørger for ekstra pinde og garn og står klar til at hjælpe med både opskrifter og strikketeknik.

Strikkeklub med fagligt indhold
Vi hælder kaffe og te på kanden og disker op med småkager og snacks, så alt er, som det skal være i en rigtig strikkeklub! Men Knitværk er ikke kun strik og løs sludder. Hver gang fokuserer vi på et fagrelevant emne, og som medlem af Knitværk kan du også selv komme med input til temaer. Formålet med Knitværket er, at vi kommer med gode råd til hinanden og vender konkrete områder i det daglige såvel som strategisk. Så tag dit strikketøj under armen og kom og oplev Knitværk blive vækket til live med podcasts, faglige indspark, rundbordssnakke og meget mere.

Netværket har base i København og mødes 6-8 gange årligt.

Vil du være med?
Ønsker du at tilmelde dig netværket eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Lindegaard Hjorth på plh@kommunikationogsprog.dk.
Mødedatoerne findes løbende i kalenderen sammen med konkrete mødegangs indhold.

Hvor:
KS' lokaler i København
Hauser Plads 20, 3 sal
1127 København K

Hvornår:
Mødedatoer i 2022 kan findes løbende i kalenderen.

Edit page