Rådgivning

Din rådgivning Løn Ansættelse
Job og karriere
/files/assets/big_promo/Mand-ved-dor-med-p---hvid.png

Job og karriere

Få hjælp og gode råd til jobsøgning og karriereudvikling.
Du kan booke samtaler med karrierespecialister, finde gode råd til jobsøgning, tilmelde dig KSJob med relevante stillingsopslag, eller deltage på kurser om jobsøgning og karriereudvikling

Få hjælp

KS JOB

KS JOB er Danmarks eneste jobdatabase med relevante stillinger målrettet din faglighed. Du får de nyeste jobannoncer, som er målrettet kommunikatører, marketing- og sprogfolk i hele landet.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan lykkes du med jobsamtale og tests

Jobsamtalen
Tests
Forberedelse

Relevante kurser og arrangementer

Relevante artikler

Job og karriere

Hvad hører til i et CV, og hvad hører til i en ansøgning?

Hvis du er i tvivl, om noget hører til i CV eller ansøgning, så får du her en checkliste og en tommelfingerregel, så du sikrer, at du ikke gentager dine pointer unødigt, at dit CV fremstår skarpt og at din ansøgning taler direkte til modtageren.

Job og karriere

Stå stærkt i jobsøgningen med en tydelig rød tråd

En tydelig profil kan få dig langt i din jobsøgning. Byg din profil op over tre til fem spidskompetencer og lad dem gå igen igennem dit materiale. Så kommer du til at fremstå troværdig og tiltrækkende. Læs her, hvordan du kan få dine kompetencer til at gå igen i forskellige dele af din jobsøgning.

Job og karriere

Tænk strategisk, når du arbejder frivilligt

Det er ikke kun din erhvervserfaring, der har betydning for dit arbejdsliv. Du kan også bruge frivilligt arbejde strategisk i forhold til din karriere. Her er 6 områder, hvor frivilligt arbejde kan styrke din position.

Edit page