Efteruddannelse

Herunder finder du en præsentation af vores faste samarbejdspartnere og de rabatter, de giver til medlemmer af KS. Rabatten får du ved at oplyse, at du er medlem af KS, når du tilmelder dig.

Samarbejdspartnere

Aros Kurser udbyder kurser inden for kommunikation, HR, projektledelse og ledelse. Faglig ekspertise og engagement hos underviserne sikrer det størst mulige udbytte i et skræddersyet læringsforløb. Måske er det derfor, at 97,9 % af kursisterne mener, at underviseren var ”god” eller ”meget god” til at målrette kurset til dem. Som medlem af K&S får du en rabat på 10 % på alle åbne kurser. Hold dig opdateret på kursuskalenderen, hvor du har det fulde overblik over de mange spændende kurser.

ARTIKULATION tilbyder kurser, foredrag og 1:1 coaching inden for strategisk mundtlig kommunikation. Få et kursus i præsentationsteknik, book et skræddersyet forløb til din ledergruppe eller modtag 1:1 sparring, coaching og rådgivning. Det er Annette Bjerre Ryhede, der er cand.comm, forfatter og ekstern lektor, som står i spidsen for kurserne. Hun har mere end 10 års erfaring med at undervise og rådgive i ARTIKULATION, som har fem C20 virksomheder på kundelisten samt offentlige og interesseorganisationer. Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 15 procent i rabat hos ARTIKULATION.

Bigum&Co er Danmarks førende videnshus inden for digital markedsføring. Vi ved, hvilke kompetencer erhvervslivet har brug for. De kompetencer vil vi gerne give dig. På vores kurser bliver du undervist af specialister, som giver dig overblik, indsigt og trin-for-trin-guides. Og her kommer dit medlemskab af Kommunikation og Sprog dig til gode – for du får 20% i rabat på dine nye kompetencer, når du fortæller os dit medlemsnummer.

Dansk Erhverv tilbyder et betydeligt antal kurser, seminarer, godmorgen- og gå-hjem-møder, businessbriefs, events m.v. til sine medlemmer. Gennem KS’samarbejde med Dansk Erhverv er det aftalt, at forbundets medlemmer kan deltage i Dansk Erhvervs kurser og events på samme vilkår som Dansk Erhvervs egne medlemmer. Du skal oprette en profil på hjemmesiden og skrive ”Kommunikation og Sprog” i kommentarfeltet, hvorefter rabatten vil blive fratrukket ved fakturering. Det vil sige, at den bekræftelse, du modtager, vil indeholde arrangementsprisen for ikke-medlemmer, men du vil ikke blive opkrævet for beløbet, hvis deltagelse er gratis for medlemmer. Profiloprettelsen medfører ikke medlemskab af Dansk Erhverv. Du bedes ved oprettelsen oplyse, hvilken virksomhed du eventuelt er ansat hos.

Danske Sprogseminarer tilbyder danske og engelske kurser i sprog og kommunikation på et højt fagligt niveau. Medlemmer af Kommunikation og Sprog får 15 procent rabat på kurser.

10 % rabat på kurser hos DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Vores kurser er udviklet af engagerede specialister i samarbejde med undervisere, som enten arbejder med faget på DMJX eller ude i den virkelighed, det hele handler om. Bliv endnu bedre til noget du allerede kan i forvejen, eller få helt nye kompetencer. Vores undervisning er praksisnær og tager helst udgangspunkt i din arbejdshverdag. Når du tilmelder dig kurserne, skal du i fritekstfeltet skrive koden KOS10 for at opnå de 10 % rabat. Rabatten fratrækkes automatisk og vil fremgå af din faktura. Rabatten kan ikke bruges sammen med andre rabatter fra DMJX, men er uafhængig af evt. tilskud fra fx Mediernes Efteruddannelse. Desværre kan rabatten heller ikke bruges på diplom – og akademimoduler eller DMJX rejsekurser. Tilbage er dog stadig over 50 kurser med praksisnær undervisning i alt fra SoMe, mobilvideo, journalistik, grafik, skriveteknik og meget andet.

Incento tilbyder kurser inden for ledelse, projektledelse, kommunikation og personlig udvikling. Vi er et konsulenthus, som arbejder under mantraet Advancing Human Business, da vi særligt arbejder med sociale processer i organisationer. Vi plejer at sige, at vi er hårde til det bløde. Som medlem af KS får du 20% rabat på alle Incentos åbne kurser.

Implement Learning Institute udbyder blandt andet kurser inden for projektledelse, facilitering og programstyring. Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 10 % rabat på Implement Learning Institutes PL1-4 kurser, Half Double kurser,samt PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner kurser. På kurserne får du dyb indsigt i principperne bag de anerkendte metoder, og lærer hvordan du bruger metoderne i praksis på dine projekter. Skriv “Kommunikation og Sprog” i Att.feltet for at aktivere rabatten, når du tilmelder dig.

Intellia er Kommunikation og Sprogs samarbejdspartner, når det kommer til værktøjskurser. Som KS-medlem får du 30 % rabat. På de målrettede kurser anbefaler Intellia maximum otte deltagere. Medarbejdere fra forskellige virksomheder er velkommne til at gå sammen. Ved otte deltagere og med KS-rabat kan du for eksempel komme på et udvidet Photoshopkursus for 918,75 kr + moms per person. KS-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Online kommakursus: Få helt styr på dine kommaer – én gang for alle! Det behøver hverken at være svært, kedeligt eller tidskrævende at få helt styr på kommaet. Med ProScripts professionelle, pædagogiske og overskuelige online kommakursus holdes du til ilden med en god blanding af instruktioner, illustrationer, speak og masser af forskellige interaktive opgavetyper med konstruktiv feedback. Køb kurset til dig selv, eller gør som staten og få kurset installeret på din virksomheds egen kursusportal. Som medlem af KS får du 20 procent i rabat på ProScripts online kommakursus.

KS udbyder online efteruddannelseskurser. De er meget populære, og de er gratis. Vi har en hel række kurser at vælge mellem, blandt andet Photoshop, InDesign, virksomhedsøkonomi, sociale medier og forskellige Microsoft-kurser. Kurserne er opbygget, så de passer til den enkelte kursists måde at tilegne sig viden på – du kan både arbejde med film, illustrationer, opgaver eller lignende i den hastighed, du ønsker. Der er en start- og sluttest, så du hele tiden kan tjekke din viden og nye færdigheder. Og så er det helt op til dig, hvornår du vil uddanne dig, da der er åbent i døgnets 24 timer.

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du 20 % rabat på Kursusfabrikkens åbne dagskurser i online marketing, sociale medier, grafisk design, Office, web og data. Ved tilmelding til et kursus skal du blot oplyse dit medlemskab af Kommunikation og Sprog i kommentarfeltet, så vil du få tildelt rabatten ved betaling. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Coursera er en uddannelsesvirksomhed, der stiller online forelæsninger gratis til rådighed. Coursera tilbyder mere end 500 kurser fra mere end 100 samarbejdspartnere. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at blive fagligt dygtigere.

ProScript er en kursusvirksomhed, der er ekspert i at skræddersy kurser i kommunikation og korrekt sprog – både på dansk og engelsk – men også til at udforme og implementere sprogpolitikker og skriveguides. ProScript har i snart 20 år hjulpet virksomheder og offentlige institutioner med at kommunikere målrettet, overbevisende og korrekt. Som medlem af KS får du 15 % i rabat på ProScripts fysiske kommunikationskurser.

Rhetor kan hjælpe dig, hvis du har noget på hjerte. Vi kan gøre dig i stand til at få andre med. Vores speciale er retorik, kunsten at skære et budskab til og åbne menneskers ører for det, der er vigtigt. Med retorik kan du opnå indflydelse og gennemslagskraft. Rhetor tilbyder kurser til medlemmer af Kommunikation og Sprog med 15% rabat.

Skriverådet, med Martin Lund i spidsen, tilbyder kurser i bl.a. tegnsætning, sprogrigtighed, korrektur, god skriftlig kommunikation og en effektiv skriveproces. Kurserne er på et højt og nuanceret niveau, som passer godt til kursister med naturlig fornemmelse for det sproglige. Uanset, hvilket niveau du er på i forvejen, vil du blive en bedre, finere og mere bevidst skribent. Som lille virksomhed med et fokuseret kursusudbud holder vi kvaliteten høj og prisen relativt lav. Derfor holdes den yderligere KS-rabat på 10 procent. Skriverådet holder åbne kurser i København, Odense og Århus. Hvis I er tre personer eller flere, kan I foreslå oprettelsen af et åbent kursus et hvilket som helst andet sted i landet. Interne kurser holder Skriverådet naturligvis overalt.

Translatørernes Sprogtræning tilbyder primært fagsproglige efteruddannelseskurser, gerne med afsæt i juridisk og økonomisk sprog. Grammatiske brush-up kurser på BA og CLM niveau indgår også i kursusudbuddet. Translatørernes Sprogtræning tilrettelægger gerne kurser på baggrund af ønsker fra KS’s medlemmer eller internt på medlemmernes arbejdspladser. Translatørernes Sprogtræning giver 15 % rabat til KS medlemmer.

Edit page