/files/assets/ks_illustration_1090x720px[1].svg

OK24

Massivt JA fra KS'erne til OK24.

Urafstemningen om OK24 er afsluttet. Og KS'erne stemte massivt JA til de nye overenskomster. 98,86 % stemte ja.

Også stemmeprocenten var høj. 45,12 % af de stemmeberettigede deltog i urafstemningen - en af de højeste stemmeprocenter i mange år.

Nedenfor kan du læse om, hvad det er, der er aftalt. Arbejdet med redigeringen af de nye overenskomster går nu i gang, og du vil kunne finde de nye overenskomster på KS' hjemmeside så snart, de er på gaden.

Alle lønninger stiger pr. 1. april 2024, og hvis du nedenfor klikker ind på, hvilken sektor, du er ansat inden for, kan du se med hvor meget. I staten bliver lønstigningen for langt de fleste udbetalt med aprillønnen. For ansatte i kommuner og regioner, samt nogle få i staten, sker udbetalingen med lønnen for maj. Men naturligvis med tilbagevirkende kraft til 1. april.

Seneste nyheder om OK24

OK24
Løn og ansættelse
offentligt ansat

Massivt JA til OK24 fra KSerne

98,86 % stemte JA til de nye offentlige overenskomster ved urafstemningen blandt de offentligt ansatte KS’ere. 45,12 % af de stemmeberettigede afgav deres stemme. Og med et samlet ja fra akademikerorganisationerne, er overenskomstfornyelsen nu i hus.

OK24

Urafstemningen om OK24 er åben. (Måske) mangler vi din stemme

Er du offentligt ansat, og har du endnu ikke stemt til urafstemningen om OK24? Så invester ét minut af (for eksempel) din påskeferie til at stemme.

OK24

Nu skal de offentligt ansatte snart stemme

I sidste ende er det de ansatte i det offentlige, som skal sige ja eller nej til de nye overenskomster. Det sker ved en vejledende urafstemning, som vi forventer udsendes i løbet af den kommende uge til alle vores offentligt ansatte medlemmer.

Edit page