Spil dig til dit drømmejob

/files/assets/news/pernille-sonne-profil.jpg
9. februar 2023
Af Marianne Greve Jensen

Savner du et motivationsboost i din jobsøgning? Så er KS nye kursus Jobmissionen - Gamificér din jobsøgning måske noget for dig. Især hvis du har lyst til at afprøve alternative tilgange til at søge job.

Et helt nyt jobsøgningskursus i KS giver dig en introduktion til spil og gamification, og hvordan disse værktøjer kan bruges aktivt i din jobsøgning og til vedligeholdelse og udvidelse af dit professionelle netværk. Vi har samlet en række tips til dig, som er nyuddannet.

På kurset definerer vi din overordnede mission, designer tilhørende mini-missioner og såkaldte boosters. Boosters, som er et af de stærkeste værktøjer i en spildesigners værktøjskasse, hjælper dig med at overkomme udfordringer. Du får en metode til systematisk at samle og aktivere boosters, der kan hjælpe dig i din hverdag med jobsøgning og netværk. Du lærer at identificere og finde strategier til at bekæmpe de såkaldte superskurke, som findes i dit liv, og som måske blokerer din vej til drømmejobbet.

Resultatet af kurset er en udførlig spilleplade, der skaber overblik over dine mål, dine boosters og dine superskurke - et værktøj som du aktivt kan bruge i din hverdag.

Kurset er en kombination af øvelser og oplæg og kursusholder Pernille Sonne (billedet) er spildesigner og har designet spil og gamifications til skoler, virksomheder og organisationer. Pernilles mission er at tage de psykologiske styrker, som vi naturligt bruger i spil og bringe dem ind i den virkelige verden. Senest har hun designet Jobmissionen - et gamificeret jobsøgningsforløb, som gør jobsøgning sjovt, motiverende og succesfuldt.

Kurset foregår torsdag den 2. marts kl 9.30 – 12.30 hos KS i København.

Meld dig til her

Når du, gennem en gamificéret jobsøgning, er blevet kaldt til jobsamtale, så husk lige at orienter dig om, hvilke ting du IKKE bør gøre til en jobsamtale.

Læs vores svar på 8 typiske spørgsmål, som vi oplever at mange nyuddannede står med.

Job og karriere

4 trin til at håndtere nervøsiteten når du skal præstere

Hvis du synes det er svært for dig, når du bliver udfordret følelsesmæssigt eller professionelt på arbejdspladsen, får du her 4 værktøjer, der kan hjælpe dig med at styre situationen.

KS

Fem studerende får KS legat

Fem heldige studerende skal på studieophold eller i praktik med KS legater i Barcelona, Milano, USA og Wien.

Job og karriere

Lær at designe en stærk og effektiv stemme til dit brand

To webinarer lærer dig at designe en stærk brand tone of voice og at bruge brandstemmen bedre i praksis. ”En genkendelig og stærk brandstemme er en lige så vigtig og effektfuld markør i vores overkommunikerede samfund, som jeres visuelle identitet er det,” siger underviseren, Marta Karolina Olsen.

Edit page