Spil dig til dit drømmejob

/files/assets/news/pernille-sonne-profil.jpg
9. februar 2023
Af Marianne Greve Jensen

Savner du et motivationsboost i din jobsøgning? Så er KS nye kursus Jobmissionen - Gamificér din jobsøgning måske noget for dig. Især hvis du har lyst til at afprøve alternative tilgange til at søge job.

Et helt nyt jobsøgningskursus i KS giver dig en introduktion til spil og gamification, og hvordan disse værktøjer kan bruges aktivt i din jobsøgning og til vedligeholdelse og udvidelse af dit professionelle netværk. Vi har samlet en række tips til dig, som er nyuddannet.

På kurset definerer vi din overordnede mission, designer tilhørende mini-missioner og såkaldte boosters. Boosters, som er et af de stærkeste værktøjer i en spildesigners værktøjskasse, hjælper dig med at overkomme udfordringer. Du får en metode til systematisk at samle og aktivere boosters, der kan hjælpe dig i din hverdag med jobsøgning og netværk. Du lærer at identificere og finde strategier til at bekæmpe de såkaldte superskurke, som findes i dit liv, og som måske blokerer din vej til drømmejobbet.

Resultatet af kurset er en udførlig spilleplade, der skaber overblik over dine mål, dine boosters og dine superskurke - et værktøj som du aktivt kan bruge i din hverdag.

Kurset er en kombination af øvelser og oplæg og kursusholder Pernille Sonne (billedet) er spildesigner og har designet spil og gamifications til skoler, virksomheder og organisationer. Pernilles mission er at tage de psykologiske styrker, som vi naturligt bruger i spil og bringe dem ind i den virkelige verden. Senest har hun designet Jobmissionen - et gamificeret jobsøgningsforløb, som gør jobsøgning sjovt, motiverende og succesfuldt.

Kurset foregår torsdag den 2. marts kl 9.30 – 12.30 hos KS i København.

Meld dig til her

Når du, gennem en gamificéret jobsøgning, er blevet kaldt til jobsamtale, så husk lige at orienter dig om, hvilke ting du IKKE bør gøre til en jobsamtale.

Læs vores svar på 8 typiske spørgsmål, som vi oplever at mange nyuddannede står med.

Job og karriere

Kompetenceudvikling er afgørende for KSerne og faget

Ny undersøgelse om kompeternceudvikling viser, at der er en række barrierer, som det er nødvendigt at adressere, hvis virksomhederne vil være konkurrencedygtige i for eksempel den grønne omstilling og i at arbejde med AI. ”Det er helt afgørende, at KS’erne, med de opgaver de sidder med, løbende opkvalificerer sig og får ny viden,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Fusion

Nu kan du deltage i kurser hos DM

Allerede nu har du som KS-medlem mulighed for at tilmelde dig flere af de kurser, DM afholder.

OK24

Urafstemningen om OK24 er åben. (Måske) mangler vi din stemme

Er du offentligt ansat, og har du endnu ikke stemt til urafstemningen om OK24? Så invester ét minut af (for eksempel) din påskeferie til at stemme.

Edit page