Jobmissionen - Gamificér din jobsøgning og spil dig til dit drømmejob

Workshop
/files/assets/jobmissionen-gamificer-din-jobsogning-og-spil-dig-til-dit-drommejob.jpeg

Jobmissionen er til dig, der savner et motivationsboost i din jobsøgning, til dig der har lyst til at ryste posen, afprøve alternative tilgange til at søge job og få et nyt syn på din jobsøgning.

KURSUSINDHOLD

Dette kursus giver dig en introduktion til spil og gamification, og hvordan disse værktøjer kan bruges aktivt i din jobsøgning og til vedligeholdelse og udvidelse af dit professionelle netværk.

Vi definerer din overordnede mission, designer tilhørende mini-missioner og såkaldte boosters. Boosters, som er et af de stærkeste værktøjer i en spildesigners værktøjskasse, hjælper dig med at overkomme udfordringer. Du får en metode til systematisk at samle og aktivere boosters, der kan hjælpe dig i din hverdag med jobsøgning og netværk. Du lærer at identificere og finde strategier til at bekæmpe de såkaldte superskurke, som findes i dit liv, og som måske blokerer din vej til drømmejobbet.

Resultatet af kurset er en udførlig spilleplade, der skaber overblik over dine mål, dine boosters og dine superskurke - et værktøj som du aktivt kan bruge i din hverdag.

UNDERVISNINGSFORM

Kurset er en kombination af øvelser og oplæg.

UNDERVISER

Kursusholder Pernille Sonne er spildesigner og har designet spil og gamifications til skoler, virksomheder og organisationer. Pernilles mission er at tage de psykologiske styrker, som vi naturligt bruger i spil og bringe dem ind i den virkelige verden. Senest har hun designet Jobmissionen - et gamificeret jobsøgningsforløb, som gør jobsøgning sjovt, motiverende og succesfuldt.

Praktisk information

Dato:
torsdag, 2. marts 2023
Tidspunkt:
09:30 - 12:30
Adresse:
Hauser Plads 20
Sted:
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist:
onsdag, 22. februar 2023 - 12:00
Pris:
Gratis

Andre kurser og arrangementer du måske kunne finde interessant