Offentligt ansat? Tjek din indbakke!

/files/assets/news/ok24-3.jpg
13. marts 2024
Af Jacob Suhr

Det er nu at de offentligt ansatte KS’ere skal i gang med at stemme om resultatet af forhandlingerne om OK24. Læs hvordan du kan stemme her.

I morges fik alle KS’ere, som er registreret med en offentlig arbejdsgiver, en mail med link til urafstemningen om OK24.

KS’ hovedbestyrelse anbefaler et JA. Hvorfor kan du læse om her. Men det allervigtigste er, hvad du synes. Det er nemlig dine løn- og ansættelsesvilkår som offentligt ansat, der er blevet forhandlet om.

Så vi håber meget, at du vil bruge det minut, det tager at stemme. Det gør du via det link, som du har modtaget med mailen. Du kan dog også stemme med MitID. Du stemmer med dit MitID her.

Afstemningen er åben nu og indtil onsdag den 10. april kl. 23.59. Men stem gerne med det samme 😉

Hvis du er i tvivl om, hvad du stemmer om og hvad forhandlingsresultatet betyder for dig, er der flere veje til hurtigt at få overblikket:

Du kan deltage i et af vores tre webinarer om OK24: onsdag den 19. marts, fredag den 5. april og tirsdag den 9. april.

Du kan på hjemmesiden læse en kort gennemgang af, hvad der er aftalt:

For dig, der er ansat i staten

For dig, der er ansat i en kommune

For dig, der er ansat i en region

Via de ovenstående sider kan du også finde alle aftaleresultaterne.

Har du spørgsmål til eller udfordringer med at afgive din stemme, er du velkommen til at kontakte sekretariatet: jsu@kommunikationogsprog.dk.

Kommunikation

Du er fødselshjælper for ledelsens ambitioner

Kommunikatøren har en central rolle i at producere og stå på mål for budskabet, når ledelsen har besluttet, at organisationen står foran forandringer. Her får du strategiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at håndtere opgaven med at være fødselshjælper for ledelsens ambitioner.

KS

Så er KS flyttet

KS’ sekretariat er nu på plads i Akademikerhuset på Frederiksberg. Læs her hvordan du kontakter os og hvordan du finder os.

KS mener

Vi har ansvaret for et hjernevenligt arbejdsliv

Det hjernevenlige arbejdsliv er udfordret. Der er masser af data, der påviser, at resultatet af, at arbejdspresset er øget, er et dårligere arbejdsliv, udbrændthed og arbejdsrelateret stress. Som fagforening har vi en rolle at spille, for vi har brug for en større samtale om fælles ansvar og nye løsninger. Den tager vi i KS på os, også i dag i anledning af 1. maj.

Edit page