Kurser og arrangementer

Nulstil

Der er ingen kurser eller arrangementer der matcher disse kriterier.

Værktøjskurser

Her er nogle af vores mest populære værktøjs-kurser. Kurserne er hands-on og fyldt med gode råd, som du kan bruge direkte i dit arbejde. Kurserne er til dig, der har brug for en brugbar intro til nogle af tidens populære værktøjer. Hvert kursus varer cirka en time - og kan give din kommunikations- eller marketingfaglige profil et hurtigt boost. Der er stor efterspørgsel på kurserne, og de udbydes derfor også flere gange om året. Vi har beskrevet kurserne herunder - så klik ind og læs mere om, hvad du kan få ud af at deltage.

Adobe Premiere Pro-kursus

Adobe Premiere Pro-kurset henvender sig til dig, som arbejder eller gerne vil arbejde med videoproduktion indenfor kommunikation eller marketing.

SEO-kursus

På vores online SEO-kursus lærer du om søgemaskineoptimering i praksis, samt hvilken rolle on-page og off-page SEO spiller for en hjemmesides naturlige synlighed.

Adobe After Effects - kursus

Er du interesseret i at lære Adobe After Effects og blive en pro i at skabe animerede videoer og grafiske effekter til dine Instagram stories? Så er vores After Effects-kursus lige noget for dig.

Excel-kursus

Selvom Excel af mange, bruges til behandling af data og tal, så er det også et rigtig effektiv værktøj for dig der arbejder med kommunikation, sprog eller marketing. På vores Excel-kursus, har vi særligt fokus på, hvordan man kan bruge programmet som kommunikatør og på vores webinar får du et indblik i, hvordan du kan arbejde mere effektivt med bl.a. dataanalyse og visualisering.

Photoshop-kursus

På vores online Photoshop kursus lærer du de grundlæggende elementer til, hvordan du kan skabe flot design og redigere billeder på en nem og overskuelig måde.

InDesign-kursus

Hvis du vil lære at bruge InDesign til at skabe professionelle og visuelt tiltalende layouts, så er vores InDesign kursus online den perfekte løsning.

Illustrator-kursus

Vores Illustrator kursus er den perfekte måde at lære at skabe flotte designs med Adobe Illustrator online

Python-kursus

Dette kursus giver dig mulighed for at forbedre dine færdigheder og øge din viden om, hvordan man bruger Python's grundlæggende og avancerede funktioner som kommunikatør

Jobsøgningskursus

Vores jobsøgningskursus er udviklet specifikt til kommunikations- og sprogprofessionelle, der ønsker at optimere deres jobsøgningsstrategi og øge deres chancer for succes.

Øvrige kurser og webinarer

Som medlem af Kommunikation og Sprog får du adgang til en række af vores samarbejdspartnere samt vores webinararkiv. Her har du mulighed for at dykke ned i et univers af lærerige online-kurser, efteruddannelser og tidligere holdte webinarer.

/files/assets/big_promo/P-ved-mole-og-dame-ved-vand.png

Bliv medlem - og deltag gratis i kurser, webinarer og arrangementer

KS er den oplagte fagforening for dig, der arbejder med eller læser kommunikation, sprog eller marketing. Vi taler din og andre kommunikatørers sag, og vi arbejder for medlemmernes position på arbejdsmarkedet. Vi er specialister i dit arbejdsmarked, og vi giver altid en grundig vejledning på et fagligt grundlag.

Book en samtale med en rådgiver

Styrkesamtale

Har du lyst til at blive klogere på dine personlige styrker, og hvordan de påvirker dig i dit arbejdsliv - også når du er mellem jobs? Så book en samtale her. Samtalerne foregår over zoom, teams eller telefonen

Karrieresamtale

En karrieresamtale kan gøre dig klogere på dine kompetencer, dine styrker og værdier og kan handle om, hvor høj grad dine kompetencer matcher dit job.

Job og karriere

Stresssamtale

Book en individuel stresssamtale med vores stressvejleder Bitten Kjærgaard

/files/assets/big_promo/Podcast-big-promo.png

Podcasts

Kommagasinet sætter aktuelle kommunikationsemner til debat med fremtrædende kommunikationspersonligheder som gæster i studiet.

Bliv medlem

Gratis medlemskab

Edit page