Adobe Illustrator blandt andre værktøjsprogrammer

Illustrator kursus: Lær at skabe flotte designs med Adobe Illustrator

Vores Illustrator kursus er den perfekte måde at lære at skabe flotte designs med Adobe Illustrator online. Dette kursus giver dig mulighed for at forbedre dine færdigheder og øge din viden om, hvordan man bruger Illustrator's grundlæggende og avancerede funktioner. Med vores kurser kan du lære at opbygge alt fra enkle designs til komplekse illustrationer og logoer, så du kan skabe professionelle og visuelt tiltalende designs.

Hvad er Illustrator?

Adobe Illustrator er en vektorgrafiksoftware, der hjælper dig med at oprette og manipulere vektorbaserede grafiske elementer. Vektorgrafik er et nødvendigt element i grafisk design og illustration, da det giver mulighed for at oprette skalerbare designs uden at miste kvalitet. Med Illustrator kan du oprette alt fra enkle linjedesigns til komplekse illustrationer og logoer. Programmet har et omfattende sæt af værktøjer og funktioner, der er nemme at bruge og kan tilpasses efter netop det du skal bruge programmet til.

Du bør deltage i vores Illustrator kursus fordi:

Du forbedrer dit kreative arbejde

Ved at deltage i vores Illustrator kursus vil du få en dybere forståelse af, hvordan du kan bruge Illustrator som værktøj til at skabe flotte og visuelt tiltalende designs. Du vil lære om de mange forskellige værktøjer og teknikker, der er til rådighed i programmet, og hvordan du kan bruge dem til at forbedre dit kreative arbejde og tage dine designs til det næste niveau.

Du får en god forståelse Illustrator som værktøj

Gennem vores Illustrator kursus vil du opnå en god forståelse af Illustrator som værktøj. Du vil lære om programmets grænseflade, grundlæggende funktioner, og hvordan du kan bruge dem til at oprette professionelle og visuelt tiltalende designs. Kurset dækker de fleste grundlæggende funktioner i Illustrator og vil give dig den viden, du har brug for, for at blive en dygtig bruger af programmet.

Åbner op for nye karrieremuligheder

Vores Illustrator kursus åbner op for nye karrieremuligheder, da det giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for grafisk design og illustration. Med en dybere forståelse af Illustrator og dets funktioner vil du være i stand til at tage nye udfordringer og projekter inden for området og øge dine chancer for at lande en spændende og udfordrende karriere. At kunne tilbyde en arbejdsgiver grafiske færdigheder, er ofte et stort plus for kommunikatører. 

Vores Illustrator kursus er online - nemmere bliver det ikke

Vores Illustrator kursus er online, hvilket betyder, at du kan lære i dit eget tempo og på en måde, der passer til din travle hverdag. Det er nemt og praktisk at deltage, da du kan logge på kurset fra hvor som helst og når som helst, så længe du har adgang til internettet. Kurset er tilgængeligt 24/7 efter det er blevet afholdt, så du kan altid vende tilbage hvis du har brug for det på et senere tidspunkt.

Vi har mange online kurser, hvor du kan deltage hjemmefra. Se vores udvalg af kurser her.

Det lærer du på vores Illustrator kursus

På vores Adobe Illustrator kursus, vil du lære at arbejde med sammenspillet mellem tekst, grafik og farver. Du får en grundlæggende forståelse af programmet, og hvordan du kan bruge det samt arbejde videre med dine Illustrator-færdigheder i fremtiden. Til online kurset kommer vi bl.a. igennem: 

  • Overblik over funktionerne i Adobe Illustrator samt samspillet med søsterprogrammerne Photoshop og InDesign

  • Opbygning af et logo fra bunden

  • Brug af tekst, grafik, farver og kombinationer af disse

  • Vektorisering af et billede, så det bliver redigerbar grafik

  • Infografik-muligheder i Illustrator – herunder samspillet med Excel om søjle- og lagkagediagrammer

  • Gem de udarbejdede grafikker til web, office og tryk

  • Masser af tips og tricks undervejs samt svar på dine konkrete spørgsmål

Kommende Illustrator-kurser

Har du ikke mulighed for at deltage i kurset, så husk at tjekke vores webinararkiv ud, hvor du altid kan tilgå et illustrator-kursus.

Hvordan bruges Illustrator sammen med Photoshop og Indesign?

Illustrator, InDesign og Photoshop er alle Adobe-programmer, der er designet til forskellige formål inden for grafisk design. Illustrator er et vektorbaseret tegneprogram, der er særligt egnet til at skabe illustrationer, logoer og andre grafiske elementer. InDesign er et layoutprogram, der anvendes til at designe magasiner, brochurer, plakater og andre printmedier. Og Photoshop er et billedbehandlingsprogram, der er ideelt til at redigere og manipulere fotos.

Hvorfor lære alle tre design-programmer?

Selvom hver af disse programmer er specialiseret i forskellige områder, kan det give dig en bundsolid designpakke hvis du kan dem alle sammen. Ved at lære Illustrator, InDesign og Photoshop får du mulighed for at kombinere deres styrker og skabe professionelt grafisk design i høj kvalitet. Du vil være i stand til at skabe illustrationer og logos i Illustrator, organisere og layoute tekst og billeder i InDesign, og manipulere og redigere billeder i Photoshop. Med andre ord, vil du have en rigtig stærk værktøjskasse som du kan bruge i mange arbejdssituationer som kommunikatør. 

Læs mere om vores Photoshop kursus og Indesign kursus.

Edit page