/files/assets/big_promo/dame-i-vindue.png

Webinararkiv

Dyk ned i webinararkivet, og hold dig fagligt opdateret hjemmefra

Webinararkivet indeholder en lang række kurser. Dygtiggør dig f.eks. i InDesign, Photoshop, diverse google værktøjer, drift af webshop, Wordpress, CSS, HTML, Pythonprogrammering, Excel for kommunikatører, sprog, jobsamtalen eller produktion af CV og ansøgning.

Grafik og design

Vores kurser i grafik og design er tilpasset kommunikatører og marketingfolk.

Kåre Bjørn Jensen fra Intellia underviser på kurserne. Han er grafiker, Adobe Certified Expert og mangeårig underviser i en vifte af programmer fra Adobe, Microsoft og Google.

/files/assets/nyhedsbreve/mand-computer-hjemme-3-700x300.png

Programmering

Vores kurser i programmering er tilpasset kommunikatører og marketingfolk.

Webinarerne holdes af Kåre Bjørn Jensen fra Intellia. Kåre har fra en oprindelig baggrund som grafiker været på mange års rejse i web- og app-landskabet. Han forklarer teknikken med almindelige ord og sikrer, at alle webinardeltagere er med fra start til slut.

Kommunikation og marketing

Webshop

Kurserne i drift og udvikling af webshoppen er tilpasset kommunikatører og marketingfolk. Hvis du har en webshop eller overvejer at starte en vil du kunne finde viden og inspiration i disse webinarer

Kunstig Intelligens

Vores kurser i kunstig intelligens gør dig klogere på de nye teknologier og tiltag, der kan være brugbare for kommunikatører og marketingfolk.

/files/assets/nyhedsbreve/pige-sidder-pa-trappe-med-computer-2-700x300.png

Analyse

Gode mål giver retning, prioritet og motivation, mens dårlige mål avler frustration og pseudo-arbejde. Lær at kende forskel, og hvordan du selv sætter brugbare mål for jeres kommunikation

Undervisere på webinarerne er Jesper Andersen og Kåre Bjørn Jensen

SEO og Google værktøjer

Der er mange effektive googleværktøjer på markedet i dag, som det er værdifuldt for kommunikatører og marketingfolk at kende og gøre brug af. Kåre Bjørn Jensen fra Intellia er underviser på kurserne.

/files/assets/nyhedsbreve/haengekoje-p-2-700x300.png

Video

Lær at redigere videoer. Kurserne er alle tilpasset kommunikatører og marketingfolk og giver en masse tips og tricks til forskellige videoredigeringsværktøjer.

Underviser på kurserne er Kåre Bjørn Jensen fra Intellia

Job og karriere

Webinarerne holdes af Kommunikation og Sprogs konsulenter Marianne og Ask, som har mange års erfaring med karriererådgivning og er specialister i dit arbejdsmarked. De giver dig gode råd til jobsøgning, og til hvordan du finder glæde og motivation i dit arbejdsliv.

Find alle vores tilbud om karriere og jobsøgning her

/files/assets/nyhedsbreve/mand-kontor-p-700x300.png

Tekst og korrekturlæsning

Denne webinarrække er udbudt af Jane Hansen, Danske Sprogseminarer.

Engelsk

Denne webinarrække er udbudt af Danske Sprogseminarer.

/files/assets/nyhedsbreve/kvinde-udenfor-computer-o-700x300.png

Pension og økonomi

Løn og lønforhandling

Edit page