Professionel grafik der bliver lavet i Photoshop

Photoshop kursus - lær at skabe lækker grafisk design

Adobe Photoshop er et af de mest populære værktøjer inden for grafisk design og billedbehandling. Photoshop er et omfattende program med mange funktioner, og det kan tage tid at lære at bruge det effektivt. På vores online Photoshop kursus lærer du de grundlæggende elementer til, hvordan du kan skabe flot design og redigere billeder på en nem og overskuelig måde.

Hvad er Photoshop, og hvorfor er det vigtigt for kommunikatører?

Adobe Photoshop er et program, du kan bruge til at oprette, designe og redigere digitale billeder og grafik. Photoshop kan enormt mange ting, alt fra simpel billedbehandling til avanceret grafisk design, og programmet kan derfor bruges i mange af dine kommunikative opgaver - store som små, og det kan derfor skabe stor værdi for dig at deltage i vores Photoshop kursus. 

I dag er visuel kommunikation en stor del af markedsføring og branding. Det er vigtigt, at et brand skiller sig ud fra konkurrenterne, og et flot design kan være med til at skabe en professionel og genkendelig profil. Photoshop er et vigtigt værktøj til at du kan skabe flot og lækker grafik, der kan skille sig ud på de sociale medier og andre digitale platforme.

5 gode grunde til at deltage i vores Photoshop kursus

Photoshop kan virke overvældende i starten, men med vores kursus vil du lære at bruge de grundlæggende principper i programmet, som du senere kan udvikle på egen hånd. Her er 5 gode grunde til at du skal deltage i vores Photoshop kursus:

Skab professionelle designs

Photoshop er det bedste værktøj til at skabe professionelle designs. Med vores kursus vil du lære at bruge programmet til at skabe flot grafik som du kan tage med videre i dit arbejdsliv. 

Skab brandværdi for virksomheden

Som nævnt tidligere er visuel kommunikation vigtig i dagens marked. Med vores Photoshop kursus vil du lære at skabe designs, der skiller sig ud fra konkurrenterne og tilføjer brandværdi til virksomheden - uanset om det er design til sociale medier, hjemmeside eller noget helt andet. 

Konkurrencefordel på arbejdsmarkedet

Photoshop er en af de vigtigste færdigheder i grafisk design og billedbehandling, og ved at lære at bruge det effektivt vil du forbedre dine karrieremuligheder og kunne tilbyde endnu mere til dine kunder eller arbejdsgivere. Med andre ord styrker du dit CV, og det vil åbne op for nye muligheder i din karriere. 


Kurser er generelt en god måde at styrke CV’et på. Se hvilke andre kurser vi tilbyder her.

Vejledning og sparring med vores Photoshop-eksperter

Når du deltager på vores Photoshop kursus vil du have adgang til eksklusivt indhold, som ikke er tilgængeligt andre steder. Dette inkluderer trin-for-trin vejledninger og tutorials, der vil hjælpe dig godt i gang med programmet. Du vil også have mulighed for, at sparre med vores Photoshop-ekspert. 

Giver mulighed for at udvide din værktøjskasse yderligere

At mestre Adobe Photoshop kan alene give meget værdi for kommunikatører, men det giver også mulighed for at udvide værktøjskassen yderligere. Illustrator og Indesign er eksempelvis to Adobe programmer, som kan tage dine grafiske kompetencer til et nyt niveau, og hvis først du er god til Photoshop, vil de andre programmer blive nemmere at lære.

Hvad er forskellen på Photoshop, InDesign og Illustrator?

Hvis du som kommunikatør mestrer alle tre Adobe programmer, så har du et rigtig solidt udgangspunkt for at skabe lækker grafik og design. Udover vores Photoshop kursus, tilbyder vi også InDesign og Illustrator. Og der er mange gode grunde til at lære dem alle at kende. Men hvad kan de forskellige programmer? 

 • Photoshop er et billedbehandlingsprogram, der er specielt designet til at arbejde med fotos og grafik. Det tilbyder værktøjer til justering af farver, beskæring, retouchering og meget mere.

 • Illustrator er et vektorgrafikprogram, der giver dig mulighed for at oprette skalerbar grafik og illustrationer. Det tilbyder værktøjer til at oprette former, linjer, tekst og mere, samt muligheder for at justere farver og arbejde med lag.

 • InDesign er et layoutprogram, der er designet til at oprette print- og digitale publikationer. Det giver dig mulighed for at oprette sider, arbejde med tekst og billeder, styre typografi og layout, og eksportere dit arbejde i forskellige formater.

Kommende Photoshop kurser

Har du ikke mulighed for at deltage i kurset, så husk at tjekke vores webinararkiv ud, hvor du altid kan tilgå et Photoshop-webinar.

Hvad lærer du på vores online Photoshop kursus?

Vi tilbyder både kurser til dig, som er nybegynder, og til dig som før har berørt Photoshop. Herunder kan du se, nogle af de elementer du kommer igennem på vores Photoshop kurser, og vi tilpasser det altid til deltagernes niveau. 

 • Lag, filtre og selektioner i Photoshop

 • Kreativ billedbehandling

 • Farvejustering i billeder

 • Beskæring af billeder

 • Retouch og sammenkopiering

 • Introduktion til automatisering med batch-funktionen

 • Sammenspillet mellem Photoshop, InDesign og Illustrator

 • Masser af tips og tricks undervejs samt svar på dine konkrete spørgsmål

Edit page