/files/assets/big_promo/kvinde-computer-o-1090x720.png

Adobe Premiere Pro-kursus

Et vores vores mest populære arrangementer, er vores Adobe Premiere Pro-kursus. Det henvender sig til dig, som arbejder eller gerne vil arbejde med videoproduktion indenfor kommunikation, sprog og marketing. Herunder kan du finde info om den brugervenlige software og om, hvad du får ud af at deltage i vores Premiere Pro-kursus. 

Hvad er Adobe Premiere Pro? 

Premiere Pro er en del af Adobes store udvalg af programmer til at skabe visuelle materialer. Det er en brugervenlig software, der kan bruges til at klippe og redigere videoer, lydspor og grafik. Premiere Pro er populært blandt kommunikatører, når der skal skabes flot videomateriale til sociale medier, hjemmesider, offline medier, TV-produktion m.m. 

Programmet giver brugerne mulighed for at redigere videoer på en intuitiv og effektiv måde, og det er derfor et af de mest populære valg indenfor branchen. 

5 grunde til at lære Adobe Premiere Pro:

Som kommunikatør er du måske stødt på sætningen: “Det er en fordel, hvis du er erfaring med videoproduktion til hjemmesider eller sociale medier”. Erfaring med videoproduktion og -redigering, kan styrke din faglige profil, og her er 5 gode grunde til, at det netop er Adobe Premiere Pro du bør tilføje til din værktøjskasse: 

 1. Det er en nem og brugervenlig software, selv for dig, som aldrig har brugt programmet før. 

 2. Softwaren indeholder avancerede funktioner til at skabe et professionelt videoprojekt

 3. Premiere Pro er kompatibel med andre Adobe-programmer, såsom After Effects og Photoshop

 4. Dine videoer kan eksporteres til mange forskellige videoformater, hvilket gør det nemt at implementere dem på forskellige platforme som Instagram eller Youtube. 

 5. Adobe har et stort online fællesskab, hvor du kan søge inspiration og hjælp fra andre brugere eller bruge Adobes egne videoguides. 

Hvorfor deltage i vores Adobe Premiere Pro online kursus? 

Når du deltager i et Adobe Premiere Pro online kursus hos Kommunikation Og Sprog, kan du styrke din faglighed på en nem og praktisk måde. Der er mange gode grunde til at deltage i vores kursus: 

 • Du modtager et certifikat på, at du har deltaget i vores kursus. Det klær dit CV.

 • Du styrker din faglige profil, og åbner op for nye muligheder på arbejdsmarkedet

 • Du kan deltage hjemmefra og behøver ikke møde fysisk op nogle steder

 • Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs til vores oplægsholder

 • Du kan til enhver tid vende tilbage til kurset, hvis du har brug for at få opfrisket det du har lært


Kommende Adobe Premiere Pro-kurser

Har du ikke mulighed for at deltage i kurset, så husk at tjekke vores webinararkiv ud, hvor du altid kan tilgå et Adobe Premiere Pro-webinar.

Hvad lærer du på vores Adobe Premiere Pro-kursus?

Til vores kursus, får du en introduktion til Adobe Premiere Pro, og du lærer de grundlæggende funktioner at kende. Det er et godt afsæt til at arbejde videre med videoproduktion selv. I vores online kursus får du en introduktion til følgende funktioner:

Vi tager afsæt i Adobe Premiere Rush, som både findes til mobil, iPad og computer – og som dermed giver dig mulighed for at starte redigeringen på én enhed og køre i mål på en anden efter dit valg. Programmet findes til både iOS og Android samt til Mac og Windows.

Hvis du ønsker mere avancerede redigerings-muligheder end Premiere Rush tilbyder, kan du nemt og smidigt åbne dine projekter i ”storebror” Premiere Pro og anvende alle de stærke muligheder herfra. Vi viser dig hvordan på webinaret.

Emner på webinaret:

 • Overblik over Adobe Premiere Rush samt hvordan det anvendes på mobil, tablet og computer

 • Klipning, tekstning, colorgrading og anden redigering af din video

 • Brug af underlægningsmusik

 • Eksport af den færdige video til YouTube, Instagram, Facebook og andre kanaler

 • Tips til optageteknik, herunder brug af ekstern mikrofon samt naturligt og kunstigt lys

 • Samspillet mellem det lille og intuitive Premiere Rush samt dets kraftfulde ”storebror” Premiere Pro

 • Masser af tips og tricks undervejs samt svar på dine konkrete spørgsmål

Edit page