/files/assets/big_promo/kvindetager-foto-af-forsamling-bag-fra.png

Adobe After Effects-kursus - perfekt værktøj til animerede Instagram stories

Er du interesseret i at lære Adobe After Effects og blive en pro i at skabe animerede videoer og grafiske effekter til dine Instagram stories? Så er vores After Effects-kursus lige noget for dig. After Effects er et populært værktøj for kommunikatører, og det er der mange gode grunde til.

Hvad er Adobe After Effects?

Adobe After Effects er en avanceret software, der giver dig mulighed for at skabe animerede videoer og grafiske effekter i professionel kvalitet. Det er en populær software, der bruges af mange professionelle video- og filmproducenter til at tilføje effekter, animationer og overgange til deres videoer. Men man behøver ikke at være filmproducent, for at kunne bruge After Effects i sin arbejdsdag. Det er nemlig også et bundsolidt værktøj til at skabe fede stories på Instagram.

5 grunde til at blive skarp på After Effects:

I kommunikationsbranchen er det ofte en fordel at kunne skabe interessant og underholdende content. Med TikTok, Facebook, Instagram og Snapchat, er videoer blevet en større og større del af virksomheders marketingarbejde. Her er 5 gode grunde til, hvorfor du bør blive skarp på Adobe After Effects: 

 1. Skab professionelle videoer og animationer som kan bruges på mange platforme, bl.a. Instagram og Facebook

 2. After Effects får dit CV til at skille sig ud fra andre kommunikatører

 3. Nemt at integrere med andre Adobe-programmer såsom Adobe Premiere Pro og Photoshop

 4. Videomateriale er populært, og det vil skabe mere værdi for dine kunder

 5. Skab et fuldendt og kreativt online univers på tværs af billeder, tekster og videoer

Hvad kan du forvente at lære på vores After Effects-kursus?

Vores After Effects-kursus er designet til at give dig en grundlæggende forståelse for softwaren og lære dig at bruge det til at skabe animerede videoer og grafiske effekter. Vi tager afsæt i Instagram-formatet, men vil også undervejs kigge på andre anvendelser af Adobe After Effects. Du vil lære om vigtige funktioner i softwaren, herunder keyframes, lag, animationer, lyd og effekter. Kurset er også designet til at give dig en forståelse for, hvordan du kan integrere After Effects i din arbejdsopgaver på tværs af flere kanaler. 

Til vores After Effects online kursus kommer vi igennem:

 1. Overblik over de mange muligheder i After Effects

 2. Opbygning af Instagram story med afsæt i en skabelon

 3. Opbygning af Instagram story fra bunden

 4. Eksport af den færdige video

 5. Brug af motion tracking, 3D og colorgrading i After Effects

 6. Tilføj lyd til dine animerede videoer

 7. Masser af tips og tricks undervejs samt svar på dine konkrete spørgsmål

Kommende After Effects-kurser

Har du ikke mulighed for at deltage i kurset, så husk at tjekke vores webinararkiv ud, hvor du altid kan tilgå et After Effects-webinar.

Det er nemt at deltage i vores After Effects online kursus

Når du deltager i vores After Effects-kursus online, skal du kun have en computer og en stabil internetforbindelse til rådighed. Du kan nemt og bekvemt tage kurset hjemmefra, og behøver ikke finde vej til vores fysiske kontor. Vores After Effects-ekspert vil løbende svare på spørgsmål, og du har altid mulighed for at vende tilbage til webinaret på et senere tidspunkt. 

Desuden er vores kursus designet af erfarne instruktører, der har mange års erfaring med at arbejde med Adobe After Effects og andre video- og filmproduktionsværktøjer. Du kan derfor være sikker på, at du får kvalitetsundervisning, der er opdateret med den nyeste viden om softwaren.

Edit page