/files/assets/seo-billede--redigeret.png

SEO-kursus - lær at skabe mere organisk trafik fra Google

SEO-færdigheder er efterhånden en efterspurgt kompetence på arbejdsmarkedet. En forståelse af konceptet SEO, hvordan Google fungerer og hvordan man kan optimere en hjemmeside mod bedre rangeringer, kan være med til at styrke din faglige profil og skabe værdi på dit CV. På vores online SEO-kursus lærer du om søgemaskineoptimering i praksis, samt hvilken rolle on-page og off-page SEO spiller for en hjemmesides naturlige synlighed. 

Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

SEO står for søgemaskineoptimering, og det handler i sin simpleste forstand om at gøre hjemmesider så relevante som muligt for Google. Desto bedre en hjemmeside er SEO-optimeret, desto støre er chancen for at opnå side 1 placeringer på specifikke søgeord. 

Når vi som forbrugere søger efter f.eks. ‘En rød bil’ på Google, er det meget sjældent at vi går længere ned i søgeresultaterne end på side 1. Det er derfor de hjemmesider, som er at finde på side 1 på søgeordet ‘en rød bil’ der kan forvente at få størstedelen af trafikken. Med andre ord er SEO vigtigt, fordi det kan være med til at skabe mere trafik, flere kunder og øget omsætning for din virksomhed.

6 gode grunde til at blive god til SEO

I kommunikationsbranchen siges det ofte, at SEO er nemt at lære men svært at mestre. Men der er mange gode grunde til, at du bør investere tid i at lære mere om konceptet. Her er 5 gode grunde til at deltage i vores SEO-kursus: 

 1. Hjælper med at skabe en stærkere online tilstedeværelse for dit brand

 2. God SEO skaber mere naturlig trafik til din virksomheds hjemmeside

 3. En optimeret hjemmeside, giver både en bedre online brugeroplevelse for søgemaskinen og dine kunder

 4. Bedre rangeringer på søgeord, giver din hjemmeside en konkurrencefordel i det digitale univers

 5. SEO giver langsigtet resultater, og når først du ejer side 1 på relevante søgeord, er det svært at miste de bedste placeringer

 6. Du ejer selv din trafik. Modsat f.eks. Google Annonceringer, betaler du ikke for dine placeringer og din trafik.

Hvad kan du forvente at lære på vores SEO kursus?

Når du deltager i vores online SEO-kursus, vil du opnå en god forståelse for, hvordan søgemaskinen virker, og hvordan du kan optimere din hjemmeside mod mere synlighed på Google. Du vil både få en introduktion til teorien bag SEO, og samtidig få redskaber som kan hjælpe dig med at optimere hjemmesider. Du vil lære om de vigtige elementer inden for SEO, herunder bl.a. søgeordsanalyse, implementering af tekster og link building.  

På kurset vil du også få værktøjer til at analysere din nuværende hjemmesides SEO-performance og identificere områder, der trænger til forbedring. Du vil også få tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din hjemmesides indhold for at gøre det mere relevant for søgemaskinerne og dine brugere.

Til vores online SEO-kursus kommer vi igennem:

 1. Organisk søgemaskineoptimering versus Ads

 2. Søgeordsanalyse med Google autocomplete og andre teknikker

 3. Stillingtagen til konkurrencen på de valgte søgeord - herunder "short tail" og "long tail"

 4. Sådan indarbejdes dine søgeord i tekst og andet indhold - herunder tommelfingerregler til tekstlængde og søgeordstæthed

 5. En smule teknik: Indarbejd dine søgeord i URL'er og brug af SEO-plugin i Wordpress

 6. Linkbuilding

 7. Måling af dine resultater og videre optimering

 8. Masser af tips og tricks samt svar på dine konkrete spørgsmål

Har du ikke mulighed for at deltage i kurset, så husk at tjekke vores webinararkiv ud, hvor du altid kan tilgå et SEO-webinar.

Vores online SEO-kursus er gratis for medlemmer

Vores SEO-kursus er gratis for medlemmer, og fungerer som et online webinar. Det betyder, at du nemt kan deltage hjemmefra hvis du har egen computer og en stabil internetforbindelse. Til kurset har du mulighed for at stille spørgsmål og få uddybende svar, men du har også mulighed for at vende tilbage til webinaret på et senere tidspunkt, da vi altid videooptager vores SEO-kursus. 

Desuden er vores SEO kursus designet af erfarne SEO-eksperter, så du er sikker på at få det nyeste viden omkring SEO samt undervisning i højeste kvalitet. 

Edit page