Visuelle teknikker styrker din kommunikation

/files/assets/news/visuel.jpg
11. januar 2023
Af Ask Lehrmann

Der er ledige pladser på vores gratis kursusforløb om visuel facilitering.

Vil du lære at komme i gang med professionel visuel facilitering? Der er ledige gratispladser på Kommunikation og Sprogs kursusforløb i København d. 23/1, 30/1 og 3/2, hvor du vil få en indgående introduktion til fagområdet og værdi, du kan tage med tilbage til dit arbejde. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – niveauet tilpasses den enkeltes erfaring og behov.

Du vil træne komposition, grammatik og at præsentere en pointe med simple, effektive motiver i en række praktiske opgaver. De individuelle opgaver tager udgangspunkt i dit arbejde – om det er borgerkommunikation, projektforløb, kunderejser, procesoversigter eller noget helt tredje.

Underviser er Mie Nørgaard er Ph.D. i Human-Centered Design og specialist i at bruge hurtige skitsemetoder til at booste menneskers tænkning.

Mie arbejder blandt andet med at levere lynhurtige visuelle fortolkninger på konferencer for at styrke deltagernes forståelse og hukommelse. I virksomheder og på universiteter underviser hun desuden i, hvordan man - også selvom man synes, man tegner hysterisk grimt – kan bruge visuelle teknikker til at styrke sin udadrettede kommunikation, men også sin egen hukommelse og forståelse for et emne. Læs her hvordan du kan anvende de visuelle teknikker i en kreativ ansøgning.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside her. Du kan også booke en samtale hos en af KS' karriererådgivere, hvis du ønsker at have fokus på din karriereudvikling

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page