Visuelle teknikker styrker din kommunikation

/files/assets/news/visuel.jpg
11. januar 2023
Af Ask Lehrmann

Der er ledige pladser på vores gratis kursusforløb om visuel facilitering.

Vil du lære at komme i gang med professionel visuel facilitering? Der er ledige gratispladser på Kommunikation og Sprogs kursusforløb i København d. 23/1, 30/1 og 3/2, hvor du vil få en indgående introduktion til fagområdet og værdi, du kan tage med tilbage til dit arbejde. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – niveauet tilpasses den enkeltes erfaring og behov.

Du vil træne komposition, grammatik og at præsentere en pointe med simple, effektive motiver i en række praktiske opgaver. De individuelle opgaver tager udgangspunkt i dit arbejde – om det er borgerkommunikation, projektforløb, kunderejser, procesoversigter eller noget helt tredje.

Underviser er Mie Nørgaard er Ph.D. i Human-Centered Design og specialist i at bruge hurtige skitsemetoder til at booste menneskers tænkning.

Mie arbejder blandt andet med at levere lynhurtige visuelle fortolkninger på konferencer for at styrke deltagernes forståelse og hukommelse. I virksomheder og på universiteter underviser hun desuden i, hvordan man - også selvom man synes, man tegner hysterisk grimt – kan bruge visuelle teknikker til at styrke sin udadrettede kommunikation, men også sin egen hukommelse og forståelse for et emne. Læs her hvordan du kan anvende de visuelle teknikker i en kreativ ansøgning.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside her. Du kan også booke en samtale hos en af KS' karriererådgivere, hvis du ønsker at have fokus på din karriereudvikling

Fusion

Vi tager vores styrker med os

”En af KS’ vigtigste styrker er, at vi kender KS’ernes arbejdsmarked og faglighed. Det vil vi ikke sige farvel til, og derfor skal den nye organisation kunne dække de fagligheder, som KS dækker i dag. KS’erne skal føle sig set i DM, uanset om de kommer med en kommunikations-, sprog- eller marketingbaggrund. Fagligheder, som DM i øvrigt alle har i forvejen,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Edit page