Visuelle teknikker styrker din kommunikation

/files/assets/news/visuel.jpg
11. januar 2023
Af Ask Lehrmann

Der er ledige pladser på vores gratis kursusforløb om visuel facilitering.

Vil du lære at komme i gang med professionel visuel facilitering? Der er ledige gratispladser på Kommunikation og Sprogs kursusforløb i København d. 23/1, 30/1 og 3/2, hvor du vil få en indgående introduktion til fagområdet og værdi, du kan tage med tilbage til dit arbejde. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – niveauet tilpasses den enkeltes erfaring og behov.

Du vil træne komposition, grammatik og at præsentere en pointe med simple, effektive motiver i en række praktiske opgaver. De individuelle opgaver tager udgangspunkt i dit arbejde – om det er borgerkommunikation, projektforløb, kunderejser, procesoversigter eller noget helt tredje.

Underviser er Mie Nørgaard er Ph.D. i Human-Centered Design og specialist i at bruge hurtige skitsemetoder til at booste menneskers tænkning.

Mie arbejder blandt andet med at levere lynhurtige visuelle fortolkninger på konferencer for at styrke deltagernes forståelse og hukommelse. I virksomheder og på universiteter underviser hun desuden i, hvordan man - også selvom man synes, man tegner hysterisk grimt – kan bruge visuelle teknikker til at styrke sin udadrettede kommunikation, men også sin egen hukommelse og forståelse for et emne. Læs her hvordan du kan anvende de visuelle teknikker i en kreativ ansøgning.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside her. Du kan også booke en samtale hos en af KS' karriererådgivere, hvis du ønsker at have fokus på din karriereudvikling

Sprog

Sprogpris til årets prygelknabe

Vurderingsstyrelsens kommunikations-og sprogfolk får Sprogprisen 2024 i kategorien årets bedste tekst. Sprogpriser også til Politiet og til Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet.

Leder i Kommagasinet

Succes kan ligge i selve forandringen

Nogle frokostpauser afføder bare mere geniale samtaler end andre. For ikke så længe siden, lænede KS’ sekretariatets ”grand old man/hushistoriker” Jørgen Christian sig ind over bordet og spurgte; Nå, Cathrine, synes du så, at KS er lykkedes som forbund?

Job og karriere

Tænker du på at skifte mellem det private og det offentlige?

Her er 4 opmærksomhedspunkter, der kan kickstarte din videre research og hjælpe dig, hvis du gerne vil skifte fra det offentlige til det private – eller omvendt.

Edit page