Visuelle teknikker styrker din kommunikation

/files/assets/news/visuel.jpg
11. januar 2023
Af Ask Lehrmann

Der er ledige pladser på vores gratis kursusforløb om visuel facilitering.

Vil du lære at komme i gang med professionel visuel facilitering? Der er ledige gratispladser på Kommunikation og Sprogs kursusforløb i København d. 23/1, 30/1 og 3/2, hvor du vil få en indgående introduktion til fagområdet og værdi, du kan tage med tilbage til dit arbejde. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – niveauet tilpasses den enkeltes erfaring og behov.

Du vil træne komposition, grammatik og at præsentere en pointe med simple, effektive motiver i en række praktiske opgaver. De individuelle opgaver tager udgangspunkt i dit arbejde – om det er borgerkommunikation, projektforløb, kunderejser, procesoversigter eller noget helt tredje.

Underviser er Mie Nørgaard er Ph.D. i Human-Centered Design og specialist i at bruge hurtige skitsemetoder til at booste menneskers tænkning.

Mie arbejder blandt andet med at levere lynhurtige visuelle fortolkning

er på konferencer for at styrke deltagernes forståelse og hukommelse. I virksomheder og på universiteter underviser hun desuden i, hvordan man - også selvom man synes, man tegner hysterisk grimt – kan bruge visuelle teknikker til at styrke sin udadrettede kommunikation, men også sin egen hukommelse og forståelse for et emne.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside her.

CV og ansøgning

De 3 værste spørgsmål til jobsamtalen

Her er 3 spørgsmål, du ikke ønsker at få til jobsamtalen – og hvordan du bedst svarer på dem.

Løn og ansættelse

Læs her, hvad KS’erne især har brug for rådgivning om

Tendensen er klar: Løn generelt og sparring om løn forud for lønforhandling, er øverst på listen over det KS’erne oftest bruger vores rådgivning til. På top 3 er der en højdespringer, som stadig flere KS’ere får juridisk hjælp til. Se hele listen her.

KS

Vi har brug for dig som delegeret i AJKS

Til marts skal der vælges nye delegerede til AJKS – KS’ a-kasse sammen med Dansk Journalistforbund -, og som medlem af KS har du mulighed for at sikre forbundets indflydelse som delegeret i a-kassen.