Visuelle teknikker styrker din kommunikation

/files/assets/news/visuel.jpg
11. januar 2023
Af Ask Lehrmann

Der er ledige pladser på vores gratis kursusforløb om visuel facilitering.

Vil du lære at komme i gang med professionel visuel facilitering? Der er ledige gratispladser på Kommunikation og Sprogs kursusforløb i København d. 23/1, 30/1 og 3/2, hvor du vil få en indgående introduktion til fagområdet og værdi, du kan tage med tilbage til dit arbejde. Undervisningen kræver ingen særlige forudsætninger – niveauet tilpasses den enkeltes erfaring og behov.

Du vil træne komposition, grammatik og at præsentere en pointe med simple, effektive motiver i en række praktiske opgaver. De individuelle opgaver tager udgangspunkt i dit arbejde – om det er borgerkommunikation, projektforløb, kunderejser, procesoversigter eller noget helt tredje.

Underviser er Mie Nørgaard er Ph.D. i Human-Centered Design og specialist i at bruge hurtige skitsemetoder til at booste menneskers tænkning.

Mie arbejder blandt andet med at levere lynhurtige visuelle fortolkninger på konferencer for at styrke deltagernes forståelse og hukommelse. I virksomheder og på universiteter underviser hun desuden i, hvordan man - også selvom man synes, man tegner hysterisk grimt – kan bruge visuelle teknikker til at styrke sin udadrettede kommunikation, men også sin egen hukommelse og forståelse for et emne. Læs her hvordan du kan anvende de visuelle teknikker i en kreativ ansøgning.

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside her. Du kan også booke en samtale hos en af KS' karriererådgivere, hvis du ønsker at have fokus på din karriereudvikling

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page