Der er snart frist for at søge om penge til kompetenceudvikling

/files/assets/news/brooke-cagle--uhvrvdr7pg-unsplash-(1).jpg
11. september 2023
Af Jette Snoer

De mest eftertragtede kompetencer hos kommunikatører i dag vil med stor sandsynlighed ikke være de mest eftertragtede om blot nogle år. Hvad gør man som kommunikatør for fortsat at være en eftertragtet ressource på arbejdsmarkedet? For eksempel kan du bruge de offentlige kompetencefonde.

Kommunikationsfaget og kommunikatørens rolle ændrer sig hele tiden, og det har både kommunikatøren selv og arbejdsgiveren en aktie i. For kommunikatørerne betyder det blandt andet, at det bliver vigtigere, at den faglige værktøjskasse udvikler sig, så den favner både specialister og generalister indenfor strategi, rådgivning, formidling og analyse. Desuden skal kompetencerne løbende opdateres og holdes ved lige.

Den Statslige Kompetencefond, Den Regionale Kompetencefond og Den Kommunale Kompetencefond giver penge til individuel kompetenceudvikling. Støtten skal være et supplement til de penge, der i forvejen bruges til kompetenceudvikling på arbejdspladsen. Nedenfor kan du læse mere om støtten, og hvordan du søger den her. Og der er frist for ansøgninger næste gang i staten tirsdag d. 3. oktober 2023, i regionerne tirsdag d. 12. september 2023 og i kommunerne tirsdag d. 3. oktober 2023.

Læs om Den Statslige Kompetencefond her

Læs om Den Regionale Kompetencefond her

Læs om Den Kommunale Kompetencefond her

Foto Brooke Cagle

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page