Janne Gleerup er valgt til forperson i DM fra 2025

/files/assets/news/janne-glerup.jpg
9. oktober 2024
Af Anne Nimb

Den nye forperson i DM fra årsskiftet er Janne Gleerup. Janne er 50 år, uddannet cand.mag., ph.d. og arbejdsmarkedsforsker på RUC.

Janne Gleerup vandt med 71 % af de afgivne stemmer valget i DM foran modkandidaten, Anne-Mette Wehmüller.

”Jeg er meget optaget af, at vi i DM favner alle medlemmer, så de på tværs af sektorer kan mærke, at DM gør en positiv forskel, lige fra studietiden til seniorarbejdslivet. Udadvendt skal DM være dagsordensættende og tydelig om vores krav, men altid også nysgerrig på, hvordan vi med konstruktiv samarbejdsvilje og nytænkning kan nå vores mål,” siger Janne Gleerup.

Janne Gleerup, der har været medlem af DM's hovedbestyrelse siden 2016, tiltræder posten for DM’s ca. 83.000 medlemmer ved årsskiftet. Valgperioden løber frem til og med 2027.

Du kan læse et interview med Janne Gleerup om alternative arbejdsformer fra Kommagasinet i april i år.

KS
Fusion

OBS: Du modtager en vigtig mail om din kontingentbetaling igen i morgen

Hvis du betaler dit kontingent via en PBS-aftale, og du endnu ikke har givet samtykke til, at det kan fortsætte i DM, håber vi, at du vil give os samtykket, når du får den sidste mail om dette i morgen. Vær opmærksom på, at mailen kommer fra en anden mailadresse, end du er vant til.

Løn og ansættelse

OK26: Akademikerne melder sig ud af Forhandlingsfællesskabet

Akademikerne har valgt at udtræde af Forhandlingsfællesskabet. Det betyder blandt andet, at akademikerorganisationerne ved OK26 på det kommunale og regionale område skal forhandle alle aftaler selv.

Job og karriere

10 gode råd, der ikke holder, når du søger job

Vennekredsen, tante Anna, onkel Ib og et væld af hjemmesider står parat til at hjælpe dig, når du skal søge job. Men pas på, for de gode råd er måske velmente, men langt fra altid gode. Kommunikation og Sprogs karriereteam giver dig her en liste med 10 råd til jobsøgning, som ikke altid er gode.

Edit page