Vil du have mere i løn i år?

21. marts 2023
Af Jette Snoer

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvornår dine lokale lønforhandlinger begynder.

I mange kommuner, regioner og statslige arbejdspladser er startskuddet gået til årets lokale forhandlinger om løn. Nogle steder sendes der besked direkte til alle ansatte – andre steder går det via tillidsrepræsentanter.

Har du ikke har en tillidsrepræsentant, er KS din tillidsrepræsentant og kan forhandle på dine vegne. Derfor skal der lyde en kraftig opfordring til at finde ud af, hvornår der er lønforhandlinger på din arbejdsplads, og dernæst tage kontakt til os her, hvis du gerne vil høre nærmere om processen og hvad der skal til for at du eventuelt kan få del i puljen til lokal løndannelse.

Måske husker du også at have læst i et vores torsdagsnyhedsbreve, hvordan lønstigningerne var blandt offentligt ansatte KS´ere pr. september 2022. Resultaterne viser, at det godt kan betale sig at forhandle sin løn. Læs med her

Du kan også læse mere om lønniveauer og forhandlinger i det offentlige her.

CV og ansøgning

3 måder, du kan bruge ChatGPT til din jobsøgning

Har du overblik over alle de forskellige måder, du kan bruge ChatGPT i din jobsøgning? Hvis ikke, så får du her 3 måder, du måske ikke lige havde overvejet, med konkret vejledning i, hvordan du gør. Du kan for eksempel bruge den som sparringspartner inden en jobsamtale.

Sprog

Sprognævn dropper nyt komma

Efter 30 år opgiver Dansk Sprognævn at få danskerne til at elske nyt komma og vil ikke længere anbefale det frem for grammatisk komma i Retskrivningsordbogen.

KS

Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Edit page