Sådan får du den bedste start på resten af dit arbejdsliv

/files/assets/news/faerdiguddannet.jpg
25. oktober 2023
Af Anne Nimb

Nyt univers fra KS til KSere, der er færdiguddannet, og i gang med deres første kommunikationsjob.

Når du bliver færdig med studiet og kommer ind på arbejdsmarkedet, er der en masse nye spilleregler og forventninger, du skal agere i. Du har din kommunikationsfaglighed med dig, men hvordan lykkes du godt i dit første job?

Måske spørger du dig selv, om du løser dine arbejdsopgaver godt nok, men du kan også være i tvivl, om du kan sige nej til din leder, eller hvordan du strukturerer din arbejdsdag.

Nu kan du få mange af svarene i KS’ nye univers, der er målrettet dig, der er færdiguddannet og i dit første kommunikationsjob.

I vores univers på hjemmesiden Færdiguddannet - dit første kommunikationsjob kan du finde relevante artikler, konkrete tips, gode råd fra KS’ jurister og relevante artikler.

Du kan også lytte til podcasts, hvor KS' karriererådgiver og jurist giver gode råd til, hvordan du lander blødt og succesfyldt i dit første job. For eksempel tager de fat i et spørgsmål, som mange af os kender: "Hvornår opdager de mon, at jeg ikke kan nok?”. De taler om, at der desværre er en hel del, der begynder at tvivle på egen formåen i deres første job som færdiguddannet. I podcasten møder du karriere- og trivselskonsulent Bitten Kjærgaard og Jurist Pernille Brønnum.

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page