Sådan får du den bedste start på resten af dit arbejdsliv

25. oktober 2023
Af Anne Nimb

Nyt univers fra KS til KSere, der er færdiguddannet, og i gang med deres første kommunikationsjob.

Når du bliver færdig med studiet og kommer ind på arbejdsmarkedet, er der en masse nye spilleregler og forventninger, du skal agere i. Du har din kommunikationsfaglighed med dig, men hvordan lykkes du godt i dit første job?

Måske spørger du dig selv, om du løser dine arbejdsopgaver godt nok, men du kan også være i tvivl, om du kan sige nej til din leder, eller hvordan du strukturerer din arbejdsdag.

Nu kan du få mange af svarene i KS’ nye univers, der er målrettet dig, der er færdiguddannet og i dit første kommunikationsjob.

I vores univers på hjemmesiden Færdiguddannet - dit første kommunikationsjob kan du finde relevante artikler, konkrete tips, gode råd fra KS’ jurister og relevante artikler.

Du kan også lytte til podcasts, hvor KS' karriererådgiver og jurist giver gode råd til, hvordan du lander blødt og succesfyldt i dit første job. For eksempel tager de fat i et spørgsmål, som mange af os kender: "Hvornår opdager de mon, at jeg ikke kan nok?”. De taler om, at der desværre er en hel del, der begynder at tvivle på egen formåen i deres første job som færdiguddannet. I podcasten møder du karriere- og trivselskonsulent Bitten Kjærgaard og Jurist Pernille Brønnum.

Sprog

Sprogpris til årets prygelknabe

Vurderingsstyrelsens kommunikations-og sprogfolk får Sprogprisen 2024 i kategorien årets bedste tekst. Sprogpriser også til Politiet og til Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet.

Leder i Kommagasinet

Succes kan ligge i selve forandringen

Nogle frokostpauser afføder bare mere geniale samtaler end andre. For ikke så længe siden, lænede KS’ sekretariatets ”grand old man/hushistoriker” Jørgen Christian sig ind over bordet og spurgte; Nå, Cathrine, synes du så, at KS er lykkedes som forbund?

Job og karriere

Tænker du på at skifte mellem det private og det offentlige?

Her er 4 opmærksomhedspunkter, der kan kickstarte din videre research og hjælpe dig, hvis du gerne vil skifte fra det offentlige til det private – eller omvendt.

Edit page