Måske kan du få mere i løn

11. september 2023
Af Jette Snoer

Det er vigtigt at du finder ud af, hvornår dine lokale lønforhandlinger begynder.

I mange kommuner, regioner og statslige arbejdspladser er startskuddet gået til årets lokale forhandlinger om løn – og fristerne ligger flere steder her i september. Nogle steder sendes der besked ud direkte til alle ansatte – andre steder går det via tillidsrepræsentanter.

Har du ikke en tillidsrepræsentant, er KS din tillidsrepræsentant og kan forhandle på dine vegne. Derfor en kraftig opfordring til at finde ud af, hvornår der er lønforhandlinger på din arbejdsplads, og dernæst kontakte os her, hvis du gerne vil høre nærmere om processen og hvad der skal til, for at du eventuelt kan få del i puljen til lokal løndannelse.

Du kan også læse mere om lønniveauer og forhandlinger i det offentlige her.
 

Foto Towfiqu Barbhuly

Sprog

Sprogpris til årets prygelknabe

Vurderingsstyrelsens kommunikations-og sprogfolk får Sprogprisen 2024 i kategorien årets bedste tekst. Sprogpriser også til Politiet og til Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet.

Leder i Kommagasinet

Succes kan ligge i selve forandringen

Nogle frokostpauser afføder bare mere geniale samtaler end andre. For ikke så længe siden, lænede KS’ sekretariatets ”grand old man/hushistoriker” Jørgen Christian sig ind over bordet og spurgte; Nå, Cathrine, synes du så, at KS er lykkedes som forbund?

Job og karriere

Tænker du på at skifte mellem det private og det offentlige?

Her er 4 opmærksomhedspunkter, der kan kickstarte din videre research og hjælpe dig, hvis du gerne vil skifte fra det offentlige til det private – eller omvendt.

Edit page