Er eller skal du på barsel – så er der et nyt netværk klar til dig

4. oktober 2023
Af Anne Nimb

Er du på barsel, og har du lyst til at holde dig fagligt opdateret med andre barslende kommunikatører? Så har du nu muligheden i et nyt barselsnetværk i KS, hvor du kan tage din baby med og samtidig blive opdateret på de nyeste faglige trends og tendenser.

"I morgen går jeg på barsel. Jobbet som digital kommunikationskonsulent i Billund Kommune skiftes for en stund ud med titlen som nybagt mor under ledelse af en ny "chef", som sætter dagsordenen. Jeg glæder mig, men ærligt - så synes jeg også det er ret underligt. Underligt at skulle være væk fra mit job, mine kolleger og min arbejdsplads i så lang tid - noget jeg ikke har prøvet før.

Hvilket job, hvilke kolleger og hvilken arbejdsplads vender jeg tilbage til? Hvad nu hvis de hellere vil beholde min dygtige vikar end at have mig tilbage? Tankerne er mange, og dem og mange andre vil jeg rigtig gerne dele med andre, samtidig med at jeg forsøger at følge lidt med med og holde fast i min faglighed, som udvikler sig hastigt - også mens jeg er "væk". Måske har du det på samme måde? Hvis ja, så håber jeg, at du vil være med i og bidrage til netværket for barslede KS mødre og fædre i Midtjylland. Det håber jeg."

Sådan siger Anne Rasmussen, forperson i KS Midtjylland, som har taget initiativet til et nyt barselsnetværk i KS.

KS’ barselsnetværk har til formål at skabe et fællesskab, og er for dig, som ønsker at sparre med andre, der har de samme faglige referencer, mens du er på barsel. I netværket vil der blandt andet være fokus på faglige opdateringer, nye tendenser i branchen og hvordan man kommer godt tilbage på jobbet efter barsel.

Barselsnetværket er for KS-medlemmer på barsel, hvad enten det er mor eller far. Babyer er naturligvis også velkomne lige såvel som gravide KS-medlemmer. Der vil løbende være udskiftning af medlemmerne i netværket – barsler varer jo ikke evigt og møderne vil desuden blive holdt i almindelig arbejdstid.

Netværket mødes fysisk i Århus, men der er også mulighed for at deltage online.

Netværket mødes første gang den 12. oktober. Læs mere og tilmeld dig her

Sprog

Sprogpris til årets prygelknabe

Vurderingsstyrelsens kommunikations-og sprogfolk får Sprogprisen 2024 i kategorien årets bedste tekst. Sprogpriser også til Politiet og til Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet.

Leder i Kommagasinet

Succes kan ligge i selve forandringen

Nogle frokostpauser afføder bare mere geniale samtaler end andre. For ikke så længe siden, lænede KS’ sekretariatets ”grand old man/hushistoriker” Jørgen Christian sig ind over bordet og spurgte; Nå, Cathrine, synes du så, at KS er lykkedes som forbund?

Job og karriere

Tænker du på at skifte mellem det private og det offentlige?

Her er 4 opmærksomhedspunkter, der kan kickstarte din videre research og hjælpe dig, hvis du gerne vil skifte fra det offentlige til det private – eller omvendt.

Edit page