Studerende

Foto: Mike Reuter

Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, der studerer kommunikation, sprog eller marketing.

 


Det betyder, at vi kan være med til at styrke dine kompetencer og øge dine muligheder – både i dit studieliv og i dit kommende arbejdsliv.
 

 

400 gratis kurser om året
Dygtiggør dig med kurser i for eksempel jobsøgning, Photoshop og InDesign. Vi udbyder også kurserne som webinarer. Det er gratis at deltage, hvis du er medlem.

 

Studenterbrød
Studenterbrød.dk stiller din akademiske sult med artikler, der indeholder gode råd og tips om studieliv til dig, der elsker kommunikation, sprog og marketing

 

Studenterkoordinatorer
På universiteterne landet over har KS har studenterkoordinatorer, som sørger for at være til stede i det lokale studiemiljø. De står blandt andet for at afholde arrangementer på dit studiested og er altid klar på at svare på spørgsmål. 

 

Studenterorganisationer
Vi har studenterorganisationer i Aarhus, Aalborg, Odense og København. Der er flere er på vej. Har du lyst til at være med?
 


 

 

Søg KS' studielegat
KS uddeler hvert år 5 studie- eller praktiklegater på hver 10.000 kroner. Der er frist for at søge i april hvert år.

 

 

Relevant studiejob
Lad os hjælpe dig med at finde et relevant studiejob eller en spændende praktikplads. Så kan du styrke dit cv og tjene penge samtidig.

 

 

Billig forsikring
Det er ærgerligt at skulle have penge op af lommen, når din cykel eller mobil bliver stjålet. Men som medlem kan du tegne nogle af landets billigste forsikringer.
 

 

Det første halve år er gratis
Kommunikation og Sprog er fagforeningen for dig, som tager dine studier alvorligt. Og for dig, som vil spare penge og give dig selv de bedste muligheder for at få et fedt job.