Vil du sætte dit præg på de faglige tiltag efter fusionen?

/files/assets/news/brooke-cagle--uhvrvdr7pg-unsplash-(1)-1718803681.jpg
19. juni 2024
Af Anne Nimb

Som KS-medlem kan du melde dig som deltager i en fokusgruppe, hvor du kan sige, hvad du ønsker dig af nye faglige tiltag efter fusionen med DM

Når fusionen med DM træder i kraft 1. november, skal der udvikles en række nye faglige tiltag for kommunikatører og medlemmer, som arbejder med sprog og marketing.

 I dette udviklingsarbejde er det vigtigt, at vi får input fra medlemmerne. Derfor er KS-medlemmerne sammen med medlemmer i DM, der også arbejder med kommunikation, sprog og marketing, inviteret til at give deres mening til kende i en række fokusgrupper.

Fokusgruppen mødes virtuelt i halvanden time. Ved mødet vil KS og DM facilitere en proces, hvor du som deltager får mulighed for at sætte ord på det, du synes er vigtigt, give feedback med videre.

Alle deltagere i fokusgrupperne modtager en gave som tak for deres bidrag. Du kan enten vælge at få tilsendt et gavekort til Saxo på 350 kroner eller modtage et skovbevis fra Den Danske Naturfond til samme værdi.

Hvis du gerne vil deltage, skriver du en mail til os på trm@kommunikationogsprog.dk

Skriv ’fokusgruppe’ i emnefeltet og så hører du fra os i løbet af sommeren.

 Foto Brooke Cagle

 

KS

Kandidatreform kan ramme hver fjerde studerende

Det, der skulle være en omlægning af 10 % af de universitetsstuderendes uddannelse til en et-årig i stedet for en to-årig kandidat, kan ende med at blive en omlægning af op mod hver fjerde studerendes kandidatuddannelse. Det fremgår af Kandidatudvalgets delrapport.

KS

Arbejdsliv, AI og udfordringer som fagbevægelsen skal løfte i fremtiden

Folkemødet 2024 er overstået og følelsen af liv, gode møder med gode mennesker, skønne omgivelser og ny inspiration sidder stadig i kroppen. Det var 3 dage med et pakket program - for rækken af spændende og relevante debatter er næsten uendelig.

Job og karriere

Slip arbejdet og kom godt ind i ferien

Sommerferien er lige om hjørnet og er for mange mennesker højdepunktet på året. Men det kan være svært at gå fra 100 til 30 km i timen på kort tid. KS karriere kommer her med nogle simple råd til, hvordan du kan gøre hjerne og krop klar til ferie.

Edit page