Vil du sætte dit præg på de faglige tiltag efter fusionen?

19. juni 2024
Af Anne Nimb

Som KS-medlem kan du melde dig som deltager i en fokusgruppe, hvor du kan sige, hvad du ønsker dig af nye faglige tiltag efter fusionen med DM

Når fusionen med DM træder i kraft 1. november, skal der udvikles en række nye faglige tiltag for kommunikatører og medlemmer, som arbejder med sprog og marketing.

 I dette udviklingsarbejde er det vigtigt, at vi får input fra medlemmerne. Derfor er KS-medlemmerne sammen med medlemmer i DM, der også arbejder med kommunikation, sprog og marketing, inviteret til at give deres mening til kende i en række fokusgrupper.

Fokusgruppen mødes virtuelt i halvanden time. Ved mødet vil KS og DM facilitere en proces, hvor du som deltager får mulighed for at sætte ord på det, du synes er vigtigt, give feedback med videre.

Alle deltagere i fokusgrupperne modtager en gave som tak for deres bidrag. Du kan enten vælge at få tilsendt et gavekort til Saxo på 350 kroner eller modtage et skovbevis fra Den Danske Naturfond til samme værdi.

Hvis du gerne vil deltage, skriver du en mail til os på trm@kommunikationogsprog.dk

Skriv ’fokusgruppe’ i emnefeltet og så hører du fra os i løbet af sommeren.

 Foto Brooke Cagle

 

Sprog

Sprogpris til årets prygelknabe

Vurderingsstyrelsens kommunikations-og sprogfolk får Sprogprisen 2024 i kategorien årets bedste tekst. Sprogpriser også til Politiet og til Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet.

Leder i Kommagasinet

Succes kan ligge i selve forandringen

Nogle frokostpauser afføder bare mere geniale samtaler end andre. For ikke så længe siden, lænede KS’ sekretariatets ”grand old man/hushistoriker” Jørgen Christian sig ind over bordet og spurgte; Nå, Cathrine, synes du så, at KS er lykkedes som forbund?

Job og karriere

Tænker du på at skifte mellem det private og det offentlige?

Her er 4 opmærksomhedspunkter, der kan kickstarte din videre research og hjælpe dig, hvis du gerne vil skifte fra det offentlige til det private – eller omvendt.

Edit page