Vil du sætte dit præg på de faglige tiltag efter fusionen?

/files/assets/news/brooke-cagle--uhvrvdr7pg-unsplash-(1)-1718803681.jpg
19. juni 2024
Af Anne Nimb

Som KS-medlem kan du melde dig som deltager i en fokusgruppe, hvor du kan sige, hvad du ønsker dig af nye faglige tiltag efter fusionen med DM

Når fusionen med DM træder i kraft 1. november, skal der udvikles en række nye faglige tiltag for kommunikatører og medlemmer, som arbejder med sprog og marketing.

 I dette udviklingsarbejde er det vigtigt, at vi får input fra medlemmerne. Derfor er KS-medlemmerne sammen med medlemmer i DM, der også arbejder med kommunikation, sprog og marketing, inviteret til at give deres mening til kende i en række fokusgrupper.

Fokusgruppen mødes virtuelt i halvanden time. Ved mødet vil KS og DM facilitere en proces, hvor du som deltager får mulighed for at sætte ord på det, du synes er vigtigt, give feedback med videre.

Alle deltagere i fokusgrupperne modtager en gave som tak for deres bidrag. Du kan enten vælge at få tilsendt et gavekort til Saxo på 350 kroner eller modtage et skovbevis fra Den Danske Naturfond til samme værdi.

Hvis du gerne vil deltage, skriver du en mail til os på trm@kommunikationogsprog.dk

Skriv ’fokusgruppe’ i emnefeltet og så hører du fra os i løbet af sommeren.

 Foto Brooke Cagle

 

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page