Tag farten af din arbejdsdag

/files/assets/news/tag-farten.jpg
6. juni 2024
Af Anne Nimb

Vil du gerne have et nemt værktøj ved hånden, når du får sved på panden over alle de mange forskellige opgaver, der venter på dig? Her har du en løsning, og den tager kun 25 minutter.

De fleste af os tror, at vi er meget bedre til at multitaske, end vi reelt er. Og vi tror måske også, at multitasking altid er godt at kunne. Sådan er det bare ikke, for når vi multitasker, laver vi flere fejl og trætter hjernen. Og det er både effektivt og sundt for hjernen at give tid og fokus til den enkelte opgave.

Men hvordan gør man lige det med at give hjernen tid?

Prøv øvelsen: Tag dig kun af én opgave ad gangen.

Det er en af de ting, vi anbefaler og i næste uge, kan du læse en artikel her i nyhedsbrevet om, hvordan du bliver god til at fordybe dig i en opgave.

Indtil da kan du gøre følgende:

1.     Du skal være helt klar, inden du starter. Slå notifikationer fra, luk døren til dit kontor, eller tag høretelefoner på.

2.     Sæt 25 minutter af i din kalender til en udvalgt opgave, der kræver fordybelse.

3.     Gå nu i gang med dine 25 minutters fordybelse i opgaven.

 

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page