Tag farten af din arbejdsdag

6. juni 2024
Af Anne Nimb

Vil du gerne have et nemt værktøj ved hånden, når du får sved på panden over alle de mange forskellige opgaver, der venter på dig? Her har du en løsning, og den tager kun 25 minutter.

De fleste af os tror, at vi er meget bedre til at multitaske, end vi reelt er. Og vi tror måske også, at multitasking altid er godt at kunne. Sådan er det bare ikke, for når vi multitasker, laver vi flere fejl og trætter hjernen. Og det er både effektivt og sundt for hjernen at give tid og fokus til den enkelte opgave.

Men hvordan gør man lige det med at give hjernen tid?

Prøv øvelsen: Tag dig kun af én opgave ad gangen.

Det er en af de ting, vi anbefaler og i næste uge, kan du læse en artikel her i nyhedsbrevet om, hvordan du bliver god til at fordybe dig i en opgave.

Indtil da kan du gøre følgende:

1.     Du skal være helt klar, inden du starter. Slå notifikationer fra, luk døren til dit kontor, eller tag høretelefoner på.

2.     Sæt 25 minutter af i din kalender til en udvalgt opgave, der kræver fordybelse.

3.     Gå nu i gang med dine 25 minutters fordybelse i opgaven.

 

Fusion
Job og karriere

Deltag i fokusgruppe og få et gavekort

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM.

Job og karriere

Er du også en af dem der arbejder i pausen? 3 tips til at sikre balance i dit arbejdsliv

Det stigende tids- og arbejdspres påvirker ofte KS’ernes arbejdsglæde. Her giver KS’ karriereteam dig et par tips til at navigere i det, plus et par anbefalinger til, hvordan du kan sikre en bedre work-life balance – alene og i samarbejde med din chef.

Fusion

Glæd dig til K-dagen 2025

I marts 2025 kan du som medlem af DM deltage i et nyt konferencekoncept, K-dagen 2025, som er skabt i forbindelse med fusionen mellem KS og DM.

Edit page