OK24 er skudt i gang – og vi har brug for dig

/files/assets/big_promo/Mand-med-ok-orange-big-promo.png
31. januar 2023
Af Pernille Brønnum

Overenskomsterne for alle offentligt ansatte skal fornyes i foråret 2024, og for at sikre, at vi får de helt rigtige krav med til forhandlingsbordet, har vi brug for dit input til, hvad der er vigtigst for netop dig i dit arbejdsliv.

Uanset om du er ansat i staten, regionerne eller kommunerne, skal den overenskomst, du er omfattet af forhandles med arbejdsgiverne og fornyes.

Inden vi når helt til forhandlingsbordet, skal vi dog have formuleret og prioriteret kravene.

Som offentligt ansat er det dig, der bedst ved lige præcis, hvor der er behov for forbedrede vilkår på din arbejdsplads. Vi forventer ikke nødvendigvis, at du sender os en lang liste med krav, men vi håber, at du vil gøre dig nogle overvejelser om, hvilke udfordringer du møder i din dagligdag. Eller om der er dele af overenskomsten, der ikke længere er tidssvarende i forhold til den måde, du arbejder på nu.

Følg med på hjemmesiden

For at give yderligere inspiration til dig, har vi lavet er katalog på vores hjemmeside med temaer og forslag til krav.

Her kan du også sende dine spørgsmål, kommentarer eller krav direkte til os via formularen.

Selvom du ikke har forslag til konkrete krav, håber vi meget, at du vil vende tilbage med en prioritering af de forslåede krav som vi har formuleret i materialet. Det kan også være, at du finder nogle temaer vigtigere end andre, og så hører vi også meget gerne om det.

Hjemmesiden vil i øvrigt løbende blive opdateret med nyheder og informationer om forhandlingernes forløb.

OK24 bliver den første offentlige overenskomstfornyelse med forperson Cathrine Holm-Nielsen ved roret, og hun glæder sig meget til at sejle skibet sikkert i havn. Hun fortæller:

”Selvom overenskomstforhandlingerne er en ”fagforening classic”, så behøver overenskomsternes indhold imidlertid på ingen måde at være ”classic”. Nye tider kræver ofte nye svar. Og derfor er spørgsmålet, om overenskomsterne, som de er i dag, rammer de behov, som du har som offentligt ansat? Det er grundlæggende det spørgsmål, vi gerne vil stille dig.”.

Vi glæder os til at høre fra dig – brug samme link som foroven.

Foto Unsplash

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page