OK24 er skudt i gang – og vi har brug for dig

/files/assets/big_promo/Mand-med-ok-orange-big-promo.png
31. januar 2023
Af Pernille Brønnum

Overenskomsterne for alle offentligt ansatte skal fornyes i foråret 2024, og for at sikre, at vi får de helt rigtige krav med til forhandlingsbordet, har vi brug for dit input til, hvad der er vigtigst for netop dig i dit arbejdsliv.

Uanset om du er ansat i staten, regionerne eller kommunerne, skal den overenskomst, du er omfattet af forhandles med arbejdsgiverne og fornyes.

Inden vi når helt til forhandlingsbordet, skal vi dog have formuleret og prioriteret kravene.

Som offentligt ansat er det dig, der bedst ved lige præcis, hvor der er behov for forbedrede vilkår på din arbejdsplads. Vi forventer ikke nødvendigvis, at du sender os en lang liste med krav, men vi håber, at du vil gøre dig nogle overvejelser om, hvilke udfordringer du møder i din dagligdag. Eller om der er dele af overenskomsten, der ikke længere er tidssvarende i forhold til den måde, du arbejder på nu.

Følg med på hjemmesiden

For at give yderligere inspiration til dig, har vi lavet er katalog på vores hjemmeside med temaer og forslag til krav.

Her kan du også sende dine spørgsmål, kommentarer eller krav direkte til os via formularen.

Selvom du ikke har forslag til konkrete krav, håber vi meget, at du vil vende tilbage med en prioritering af de forslåede krav som vi har formuleret i materialet. Det kan også være, at du finder nogle temaer vigtigere end andre, og så hører vi også meget gerne om det.

Hjemmesiden vil i øvrigt løbende blive opdateret med nyheder og informationer om forhandlingernes forløb.

OK24 bliver den første offentlige overenskomstfornyelse med forperson Cathrine Holm-Nielsen ved roret, og hun glæder sig meget til at sejle skibet sikkert i havn. Hun fortæller:

”Selvom overenskomstforhandlingerne er en ”fagforening classic”, så behøver overenskomsternes indhold imidlertid på ingen måde at være ”classic”. Nye tider kræver ofte nye svar. Og derfor er spørgsmålet, om overenskomsterne, som de er i dag, rammer de behov, som du har som offentligt ansat? Det er grundlæggende det spørgsmål, vi gerne vil stille dig.”.

Vi glæder os til at høre fra dig – brug samme link som foroven.

Foto Unsplash

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page