Netværksfacilitatorer i KS mødes i netværk

/files/assets/news/signe-netvaerksfacilitator.jpg
8. juni 2023
Af Anne Nimb

Nyt netværk for netværksfacilitatorer skal give ny inspiration, mulighed for at videndele med andre og sparring på din rolle som frivillig netværksfacilitator.

Som frivillig netværksfacilitator i KS, er du med til at gøre en forskel for de medlemmer, du driver netværk for. Nu vil KS gerne give dig noget tilbage ved gøre dig til en (endnu mere) succesfuld netværksfacilitator.

Hvis du gerne vil øge din forståelse for, hvad en netværksfacilitator er og kan, og samtidig få en værktøjskasse med den viden, modeller og konkrete handlingsorienterede værktøjer, du får brug for i forskellige mødeledelsessituationer med konkrete guides til før, under og efter facilitering af netværksmøder i KS, kan du nu melde dig til det nye KS-netværk for netværksfacilitatorer.

Her får du testet dig selv af i forskellige cases, der kan hjælpe dig til at kortlægge dine styrker og udvikling i netværksfacilitering og du får et rum og netværk af ligesindede, hvor I kan dele viden, sparring og dilemmaer.

Der vil blive afholdt et online-netværksmøde hvert halve år i det nye netværk. Det første online netværksmøde faciliteres af Signe Holste (billedet. Foto: privat), der er ejer af virksomheden Value People og de seneste 6 år har undervist, faciliteret og trænet medarbejdere, ledere og organisationer i netværk og videndeling. Signe er uddannet i Corporate Communication fra Aarhus Universitet, har en facilitatoruddannelse og driver selv 3 netværksgrupper.

Signe vil facilitere os igennem netværksmødet, hvor hun både deler sin viden, erfaringer og værktøjer kombineret med involvering, øvelser og refleksioner i gruppen.

Hvis du ikke allerede har et netværk at facilitere og gerne vil have det, så har du mulighed for at starte dit eget netværk i KS, og dermed får du også mulighed for at deltage i netværket for netværksfacilitatorer.

Læs mere her

Job og karriere

Kandidatreformen rykker tættere på

Omfanget af de besparelser og nedskæringer, der skal foregå på universiteterne i forbindelse med kandidatreformen, er nu kendt. DTU skal med 6,5 % skære færrest pladser, RUC skal med 14,1 % skære flest. ”Reformen er desværre en realitet, og nu må vi sætte fokus på at bevare kvaliteten i uddannelserne, så vi får det bedste ud af det,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Løn og ansættelse

Fra 1. maj får tvillingeforældre ekstra orlov

Den nye orlov gælder for børn født d. 1. maj 2024 eller senere, og skal afholdes, inden børnene fylder et år. Her kan du læse om de nye regler, og om finansiering af den nye barselsorlov.

Karriererådgiverens blog

Forestil dig, at du allerede har jobbet

Er du som jobsøgende i tvivl om du får dig selv bragt nok i spil, hvordan du får fremhævet dine kompetencer, eller hvordan du ville løse en opgave? Så er mit bedste trick til både ansøgning og jobsamtale, at du forestiller dig, at du allerede har jobbet. Så kan du nemlig bedre beskrive det hele for dig selv.

Edit page