Mød Jakob, der har gjort k-karriere på Christiansborg

/files/assets/news/jakob-kronborg-1400-1692864472.jpg
24. august 2023
Af Anne Nimb

Hvad er det mest spændende ved at arbejde med kommunikation i staten og være leder for presse- og kommunikationsmedarbejderne i et ministerium? Og hvad svarer Jakob Kronborg, presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet, mon på det spørgsmål?

KS har inviteret Jakob Kronborg som gæst i studiet, når vi er online med ’K-Spejlet. Onlinesamtaler med kommunikationsprofiler’ på tirsdag kl 9 til 10.

Det har vi gjort, fordi Jakob har en masse spændende historier at fortælle om at arbejde med kommunikation i et ministerium, og om hvordan han på få år er gået fra at være presserådgiver i Justitsministeriet til nu at være presse- og kommunikationschef i Fødevareministeriet.

Jakob er kandidat i medieret kommunikation fra Aalborg Universitet 2014 og vejen til Christiansborg stod for ham som meget lang og nærmest uopnåelig, da han var færdig på universitet, og skrev et bjerg af ansøgninger for at få det første job.

Vi kommer blandt andet til at tale med Jakob om, hvilke ting han særligt værdsætter ved at arbejde i et ministerium? Hvad har været den mest spændende opgave? Hvad tænker han er de vigtigste årsager til, at det lykkedes for ham at blive leder så hurtigt? Hvilke tanker har han gjort sig om sin lederrolle og hvad er vigtigt for ham i arbejdet som leder?

Og han vil også fortælle noget om, hvad han kigger efter, når han ansætter medarbejdere til sin afdeling. Hvilke kompetencer er især vigtige?

Hvad enten du tænker på at få job i et ministerium eller i det private erhvervsliv, eller du overvejer at gå ledervejen eller ej, vil Jakob kunne give dig overvejelser og råd med på vejen, så du bliver bedre til at tage beslutninger om din egen karriere.

Vi sender K-Spejlet tirsdag den 29. august kl. 9 - 10. Webinaret er åbent for alle, dvs også ikke-medlemmer af KS, så du må meget gerne invitere dine kommunikationskolleger til at deltage. Alle, der ser med, kan stille spørgsmål til Jakob undervejs.

Meld dig til her, så sender vi dig et link nogle timer før webinaret.

KS

Give it to us straight…

Hvad mener medlemmerne, at forperson Cathrine Holm-Nielsen skal gøre for KS’erne? Det har vi spurgt om i vores medlemsundersøgelse, og her reflekterer Cathrine over de mange gode råd, I er kommet med.

KS

Høj tilfredshed med KS

Tak til de medlemmer, der har deltaget i KS Medlemsundersøgelse 2023. Vi er glade for, at I fortsat er rigtig god tilfredse med jeres medlemskab.

KS

KS har fået nyt repræsentantskab

Se listen over de nyvalgte repræsentanter til KS’ øverste myndighed her.

Edit page