Lær at designe en stærk og effektiv stemme til dit brand

/files/assets/news/marta.jpeg
15. maj 2024
Af Anne Nimb

To webinarer lærer dig at designe en stærk brand tone of voice og at bruge brandstemmen bedre i praksis. ”En genkendelig og stærk brandstemme er en lige så vigtig og effektfuld markør i vores overkommunikerede samfund, som jeres visuelle identitet er det,” siger underviseren, Marta Karolina Olsen.

”Ikke mindst i en samtid præget af AI, hvor brands fremstår mere og mere ens, kan jeres brandstemmen samle og differentiere kommunikationen med stor værdi på tværs af kanaler og kontaktpunkter - det er der stærke greb til.” 

Det siger Marta Karolina Olsen, der i maj og juni afholder to webinarer, som du som KS-medlem kan deltage gratis i.

Det første webinar foregår 29. maj. kl. 9 – 10 (tilmeld dig her). Her bliver du på en time ført ind i emnet gennem eksempler og præsentation af centrale strategiske greb og velafprøvede værktøjer til at designe en stærk brand tone of voice med.

Webinaret giver dig viden om, hvilken forskel det gør at have en karakteristisk og effektiv brand tone of voice, enkle råd og værktøjer til at designe en stærk brand tone of voice med og indsigter i, hvordan du som kommunikationsfaglig kan gøre forskel i brandarbejdet.

Det andet webinar, som foregår 12. juni kl. 9 – 10 lærer dig at bruge brandstemmen bedre i praksis (tilmeld dig her). Her lærer du, hvordan brandets tonalitet kan skræddersyes til målgruppen, budskabet og mediet – hver gang.

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page