KS' forperson på Kvindernes Internationale Kampdag:

Der er ikke ligestilling i Danmark

/files/assets/cathrine/Cathrine-Holm-Nielsen-Januar-2022-12_credits.jpg
8. marts 2023

Der er ikke ligestilling i Danmark. Slet ikke når det kommer til ledelse, løn og barsel.

Blandt andet fordi der ikke er kønsmæssig ligestilling i bestyrelser eller på ledelsesgangen. Der er desværre også stadig et uforklarligt løngab mellem kvinder og mænd.


KS kæmper for at gøre op med den skæve selvfortælling om, at der er fuld ligestilling på det danske arbejdsmarked.


Rigtig god kampdag ✊🏼

KS

Frivilligdagen 2023: Kommunikationsfolket i en verden fuld af opgaver

Mere end 40 frivillige fra alle dele af KS dukkede op til en dag fuld af oplæg, workshops og networking til Frivilligdagen den 18. marts 2023. Se billeder fra og hør om de frivilliges dag i artiklen her.

KS

KS Prisen 2023: Når frivillige kræfter gør en forskel for K-branchen

Kommunikation og Sprog uddeler hvert år KS Prisen til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for at synliggøre KS eller KS’ernes faglighed. I år går prisen til en flok KS’ere, der har gjort noget særligt for kommunikationsfolk, der arbejder alene i deres organisation.

CV og ansøgning

Arbejdspladskultur er vigtigt: Sådan finder du ud af om den passer til dig

KS Karrierekonsulenter kommer her med 5 bud på, hvad du kan spørge om til jobsamtalen for at få indblik i arbejdspladskulturen. At trives i et job er nemlig andet og mere end blot at have fede arbejdsopgaver. Kulturen og arbejdsmiljøet på arbejdspladsen kan have stor betydning for, hvor glad man er for at gå på arbejde og ikke mindst, hvor godt man lykkes i arbejdet.

Edit page