Kom i god form som strategisk kommunikatør

/files/assets/news/anne_katrine_lund_105-edit_al.jpg
6. marts 2024
Af Anne Nimb

Lær af den garvede strategiske rådgiver Anne Katrine Lund, når hun holder webinar for KS-medlemmerne om, hvordan du kan blive en endnu bedre strategisk kommunikatør og undgå de fælder, kommunikatører lidt for tit falder i.

Vil du have en hurtig halv time, hvor der stilles skarpt på krav, kompetencer og dine muligheder som kommunikatør?

Anne Katrine Lund, der er ph.d. i retorik og garvet strategisk rådgiver i Danmarks store offentlige og private organisationer og træner af kommunikatører giver inspiration, og peger på snubletråde og muligheder for den strategiske kommunikatør på en morgenbooster den 14. marts fra kl. 9.00 – 9.30. Hun trækker på sin store erfaring som træner af kommunikatører i de store danske offentlige og private organisationer, på DMJX og i certificeringsuddannelser.

Efter webinaret bliver Anne Katrine hængende til en uformel spørgetime fra kl. 9.30 - 10.00, hvor du kan vende dilemmaer, stille spørgsmål eller bede om uddybninger.

Hvis du er en af dem, der oplever, at der stilles stadig større krav til dig, og at tempoet og kompleksiteten øges, mens du skal tage højde for interne og eksterne krav og forventninger, være ekspert i det meste og gerne kunne forudsige organisationens næste store krise, så får du her ny viden og genveje til at blive endnu bedre og skabe den fulde værdi.

Vi vil gerne give dig noget med hjem:

  • Ny inspiration til hverdagen som strategisk kommunikatør, så du kan gribe de mange muligheder endnu bedre

  • Nye værktøjer til dit strategiske maskinrum, så du kan få en større gennemslagskraft med dit arbejde.

  • Et skærpet blik for blindspots og muligheder for den strategiske kommunikatør lige nu.

Læs mere og tilmeld dig her.

Foto Anna Lene Riber

KS

Kandidatreform kan ramme hver fjerde studerende

Det, der skulle være en omlægning af 10 % af de universitetsstuderendes uddannelse til en et-årig i stedet for en to-årig kandidat, kan ende med at blive en omlægning af op mod hver fjerde studerendes kandidatuddannelse. Det fremgår af Kandidatudvalgets delrapport.

KS

Arbejdsliv, AI og udfordringer som fagbevægelsen skal løfte i fremtiden

Folkemødet 2024 er overstået og følelsen af liv, gode møder med gode mennesker, skønne omgivelser og ny inspiration sidder stadig i kroppen. Det var 3 dage med et pakket program - for rækken af spændende og relevante debatter er næsten uendelig.

Job og karriere

Slip arbejdet og kom godt ind i ferien

Sommerferien er lige om hjørnet og er for mange mennesker højdepunktet på året. Men det kan være svært at gå fra 100 til 30 km i timen på kort tid. KS karriere kommer her med nogle simple råd til, hvordan du kan gøre hjerne og krop klar til ferie.

Edit page