Forskud på fusionen: Ny lønberegner på hjemmesiden

/files/assets/news/lonstatistik.jpg
2. oktober 2024
Af Jacob Suhr

Allerede nu har KS og DM slået lønstatistikkerne sammen, og du kan finde den nye lønberegner med helt nye tal via KS’ hjemmeside.

Du har forhåbentlig været flittig bruger af KS’ lønberegner på hjemmesiden. Så har du været vant til, at der var dugfriske tal omkring årsskiftet. Men med fusionen på vej, har du allerede nu adgang til opdaterede tal.

Baggrunden er, at KS og DM allerede har slået lønstatistikkerne sammen. Og sammen indhentet lønoplysninger før sommer.

Du finder den nye lønberegner samme sted, som du plejer: Løn (kommunikationogsprog.dk), som leder videre til den samlede lønberegner, som ligger på DM’s hjemmeside.

Du vil dog opleve, at lønberegneren ser anderledes ud og generelt har flere kombinationsmuligheder. Det har den, fordi der nu indgår mange flere medlemmer i grundlaget – nemlig både KS’ og DM’s medlemmer.

Det kan være, at du synes, at det kræver lidt tilvænning at bruge den nye lønberegner, hvis du har været vant til at bruge den gamle. Det kan vi godt forstå. Men vi synes, at den er blevet bedre. Og vi sidder – fuldstændig uændret – klar til at rådgive dig om (blandt andet) løn og lønforhandling. Kontakt os gerne via hjemmesiden: Kontakt KS om løn (kommunikationogsprog.dk).

Job og karriere

Sådan overvinder du overspringshandlinger

Allerede nu har KS og DM slået lønstatistikkerne sammen, og du kan finde den nye lønberegner med helt nye tal via KS’ hjemmeside.

Karriererådgiverens blog

Bliv ven med din tvivl

Når vi skal tage beslutninger og træffe valg, der virker store og afgørende, kan vi have en tendens til at tro, at hvis vi er i tvivl, så er det ensbetydende med at vi har valgt forkert. Men sådan er det ikke.

Fusion

KS har sendt dig en vigtig mail om din kontingentbetaling

Rigtig mange KS'ere har allerede givet samtykke til, at deres PBS-aftale om betaling af KS-kontingent overføres til DM. Men vi får også mange henvendelser fra medlemmer, som er nervøse for, at det er spam. Blandt andet, fordi afsender-mailadressen ikke er den sædvanlige KS-mailadresse. Her kan du læse mere om, hvad det hele går ud på.

Edit page