DMs forperson er gået på orlov

13. juni 2024
Af Anne Nimb

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

I KS er vi blevet orienteret om situationen, som ikke kommer til at påvirke fusionen mellem DM og KS pr 1. november.

KS’ forperson, Cathrine Holm-Nielsen ser på sagen med alvor, men hun er glad for, at DM handler så resolut på det som de gør:

”Vi har og har haft et rigtig godt samarbejde med både den politiske og administrative ledelse i DM og ikke mindst mange dygtige medarbejdere i DM, som nu er i gang med at udfolde og konkretisere fusionen sammen med medarbejdere i KS’ sekretariat. Så situationen ændrer ikke på det arbejde, som er i gang for at forberede fusionen. Og visionen for vores fælles varetagelse af interesserne for kommunikatører, sprog og marketingfolk er uændret,” siger Cathrine.

”Når det er sagt, så beskriver DM’s Akademikerbladet en situation, der ikke er acceptabel og som der skal handles på. DM’s forperson talte grimt om medarbejdere og opførte sig ”grænseløst” – nu tager hun orlov – Akademikerbladet
Derfor synes jeg, det er en god beslutning , at både Camilla og DM som organisation nu handler resolut. Jeg både tror på og forventer også, at når vi når fusionsdatoen, så har man fundet de fremadrettede løsninger, der skal til for at skabe et  bedre arbejdsmiljø.”

Opdatering 20. juni 24: Camilla Gregersen har meddelt, at hun ikke genoptiller til posten som forperson i DM, når der valg til efteråret. Hun stopper i DM, når hendes valgperode udløber 31. december 2024. Camilla Gregersen har været forperson i DM i 9 år.

Foto Rasmus Kongstad

Fusion
Job og karriere

Deltag i fokusgruppe og få et gavekort

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM.

Job og karriere

Er du også en af dem der arbejder i pausen? 3 tips til at sikre balance i dit arbejdsliv

Det stigende tids- og arbejdspres påvirker ofte KS’ernes arbejdsglæde. Her giver KS’ karriereteam dig et par tips til at navigere i det, plus et par anbefalinger til, hvordan du kan sikre en bedre work-life balance – alene og i samarbejde med din chef.

Fusion

Glæd dig til K-dagen 2025

I marts 2025 kan du som medlem af DM deltage i et nyt konferencekoncept, K-dagen 2025, som er skabt i forbindelse med fusionen mellem KS og DM.

Edit page