10.000 kr. til det bedste speciale i 2022

14. december 2022
Af Anne Nimb

Kommunikation og Sprog og Kforum for Studerende inviterer kandidater til at deltage i Specialeprisen. Vi opfordrer dig, der har skrevet og/eller forsvaret speciale i 2022 til at dele dit speciale med os og berige kommunikationsverdenen med dit store stykke arbejde.

Det er nu, Kforum for Studerende i samarbejde med Kommunikation og Sprog modtager jeres kommunikationsfaglige specialer. Har du skrevet speciale i år (2022), så send det ind til os, og vær med i specialepriskonkurrencen, der afholdes til foråret. En præmie på 10.000 kr. er på højkant, hvilken gives til det mest kreative, velskrevne og gennemførte speciale.

Specialeprisen har til formål at hylde nytænkning, vidensdeling og faglighed – og selvfølgelig god kommunikation. Det er ikke kun de akademiske kriterier, der vægtes, men også skarpe emnevalg, kreativitet og modighed.

Den kommunikationsfaglige vinkel er bred og kan omhandle mange forskellige emner. Hvad end du har skrevet speciale om public affairs, intern kommunikation, sociale medier, krisekommunikation, markedsføring, kampagner, videnssamfundet, spin, journalistik, sprogbrug, flersproget og tværkulturel kommunikation, kønskommunikation, AI, inklusion eller lignende, så er det bare om at få sendt dit speciale af sted og være med i kapløbet om titlen som årets bedste k-speciale.

Der er store chancer for at gøre sig selv bemærket i kommunikationsbranchen – og derudover er der en hovedpræmie på 10.000 kr. på spil.

Vi fejrer Specialeprisen 2022

Selvfølgelig skal de bedste specialer hyldes. Det gør vi med lidt at drikke, hygge og faglig networking. Specialeprisen foregår i "Pressen" i JP/Politikens Hus i forbindelse med en K-bar den 24. marts 2023. Så sæt gerne et kryds i kalenderen allerede.

Sådan deltager du

Det er nemt at indsende sit speciale. Foruden at oprette en k-profil på Kforum, medmindre du selvfølgelig allerede har en, er det eneste, du skal gøre at sende dit speciale til matilde@kforum.dk med emnet "Speciale", et resumé af specialet, din karakter og gerne en udtalelse, hvis du har modtaget en sådan. Husk endelig at fjerne alle personfølsomme oplysninger, inden du sender specialet, da vi publicerer det. Herefter er du med i konkurrencen om årets bedste kommunikationsspeciale. Har du spørgsmål til Specialeprisen 2022, så kontakt endelig Matilde Laursen på matilde@kforum.dk.

Vi modtager dit speciale allerede nu

Deadline for indsendelse af specialer til konkurrencen er den 31. januar 2023, men vi modtager med glæde dit speciale før og ser frem til at læse det. Efter deadline nominerer juryen otte af de indsendte specialer til at gå videre i konkurrencen og belønner ét af dem med 10.000 kr. til specialeprisuddelingen.

Kunstig intelligens

6 AI-tip: Bliv teknologiens mestertræner

De nye AI-værktøjer skal løbende trænes for at udvikle sig. Lidt ligesom mennesker. Men hvordan gør du? Kommagasinet har søgt råd hos to profiler.

Kunstig intelligens

8 tip: Tættere på personlige e-commerce-oplevelser med AI

AI kan - i hvert fald på papiret - bidrage til stærkere personalisering, der kan forbedre kundetilfredshed, øge salget og styrke kundeloyaliteten.

Kunstig intelligens

8 AI-veje til bedre nyhedsbreve

Der er mange muligheder for at give nyhedsbrevet et boost. Vi har bedt to eksperter give deres bedste råd.

Edit page