Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i KS på Fyn

/files/assets/news/konrads.jpeg
23. august 2023
Af Anne Nimb

Deltag i KS Region Fyns generalforsamling den 19. september på Konrads food & coffee i Odense.

Vil du have mulighed for at netværke og spise en god middag sammen med andre medlemmer af KS, der bor i nærheden af dig?

Så kom til KS Fyns generalforsamling 19. september 2023 på restaurant Konrads i Odense.

Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Derudover er der beretning fra formanden og valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

Går du med et ønske om at gøre et stykke frivilligt arbejde i KS regi, er der ledige pladser i bestyrelsen.

Du skal engagere sig i Region Fyns bestyrelse, hvis du gerne vil have indflydelse på de arrangementer, der afholdes i regionen. Derudover er det en super måde at skabe sig et netværk på inden for kommunikationsfaget.

Bestyrelsen mødes som regel for at planlægge arrangementerne, men der er også altid plads og tid til en hyggesnak om hvad der fylder i livet for tiden, så noget af det mest givende ved bestyrelsesarbejdet er ofte at have et netværk. Ikke bare internt i bestyrelsen, men også i de andre bestyrelser fra hele landet.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto PR

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page