Vær med til at sikre fællesskabet og det faglige udbud i KS på Fyn

23. august 2023
Af Anne Nimb

Deltag i KS Region Fyns generalforsamling den 19. september på Konrads food & coffee i Odense.

Vil du have mulighed for at netværke og spise en god middag sammen med andre medlemmer af KS, der bor i nærheden af dig?

Så kom til KS Fyns generalforsamling 19. september 2023 på restaurant Konrads i Odense.

Cathrine Holm-Nielsen, forperson i KS, vil indlede generalforsamlingen med at fortælle lidt om KS og give dig indsigt i arbejdet i vores fagforening.

Derudover er der beretning fra formanden og valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter til bestyrelsen.

Går du med et ønske om at gøre et stykke frivilligt arbejde i KS regi, er der ledige pladser i bestyrelsen.

Du skal engagere sig i Region Fyns bestyrelse, hvis du gerne vil have indflydelse på de arrangementer, der afholdes i regionen. Derudover er det en super måde at skabe sig et netværk på inden for kommunikationsfaget.

Bestyrelsen mødes som regel for at planlægge arrangementerne, men der er også altid plads og tid til en hyggesnak om hvad der fylder i livet for tiden, så noget af det mest givende ved bestyrelsesarbejdet er ofte at have et netværk. Ikke bare internt i bestyrelsen, men også i de andre bestyrelser fra hele landet.

Læs mere og tilmeld dig her

Foto PR

KS
Fusion

OBS: Du modtager en vigtig mail om din kontingentbetaling igen i morgen

Hvis du betaler dit kontingent via en PBS-aftale, og du endnu ikke har givet samtykke til, at det kan fortsætte i DM, håber vi, at du vil give os samtykket, når du får den sidste mail om dette i morgen. Vær opmærksom på, at mailen kommer fra en anden mailadresse, end du er vant til.

Fusion

Janne Gleerup er valgt til forperson i DM fra 2025

Den nye forperson i DM fra årsskiftet er Janne Gleerup. Janne er 50 år, uddannet cand.mag., ph.d. og arbejdsmarkedsforsker på RUC.

Løn og ansættelse

OK26: Akademikerne melder sig ud af Forhandlingsfællesskabet

Akademikerne har valgt at udtræde af Forhandlingsfællesskabet. Det betyder blandt andet, at akademikerorganisationerne ved OK26 på det kommunale og regionale område skal forhandle alle aftaler selv.

Edit page