Nyt afsnit af Kære Maskine er klar til jer

/files/assets/news/kaere-maskine-1726659024.jpg
18. september 2024
Af Anne Nimb

Så er der godt nyt for alle KS medlemmer som er interesseret i AI (og drama). Den nye sæson af KS-podcasten 'Kære Maskine' er klar.

I KS-podcasten 'Kære Maskine' møder vi Camilla, som arbjder med kommunikation og vi hører om hendes 'samarbejde' med Maskinen. Indtil videre har vi udgivet tre afsnit, og nu er der mere klar.

Camillas samarbejde med Maskinen er nået til et nyt niveau i den nye sæson.
Camilla har styr fået styr på, hvordan hun bruger AI til blandt andet at skrive målrettede og spændende nyhedsbreve, og hun har også lært at producere podcasts.

Flere af hendes kommunikationsopgaver løser hun med hjælp fra Maskinen. Men hun er træt af, at Maskinen blander sig lidt for meget.

Hun sletter derfor den gamle Maskine og downloader en ny. Den nye Maskine kommer med gode råd til oplægsholdere på det webinar Camilla skal afholde for afdelingen på arbejdet. Men den gamle maskine spøger i kulissen og vil ikke slippe Camilla ...

 I det første afsnit af de nye afsnit, som du kan høre her, får Camilla en snak med Maria Skjærven, der giver gode fif og råd til 'Det gode promt'.

h

Karriererådgiverens blog

Bliv ven med din tvivl

Når vi skal tage beslutninger og træffe valg, der virker store og afgørende, kan vi have en tendens til at tro, at hvis vi er i tvivl, så er det ensbetydende med at vi har valgt forkert. Men sådan er det ikke.

Fusion

KS har sendt dig en vigtig mail om din kontingentbetaling

Rigtig mange KS'ere har allerede givet samtykke til, at deres PBS-aftale om betaling af KS-kontingent overføres til DM. Men vi får også mange henvendelser fra medlemmer, som er nervøse for, at det er spam. Blandt andet, fordi afsender-mailadressen ikke er den sædvanlige KS-mailadresse. Her kan du læse mere om, hvad det hele går ud på.

Fusion
Job og karriere

Du kan få indflydelse på din nye fagforening

Vi har brug for jeres input til at forme fremtidige arrangementer, der er relevante og spændende efter fusionen med DM. Deltag i fokusgruppe og få et gavekort.

Edit page