Som akademiker får du nye muligheder for sporskifte i arbejdslivet

/files/assets/news/andrew-karn-auj_ofzavow-unsplash.jpg
14. september 2023
Af Anne Nimb

Hvis du er offentligt ansat og gerne vil udvikle dine kompetencer for at kunne varetage nye typer opgaver på din nuværende eller en anden arbejdsplads, kan du søge om midler til det fra Akademiker-fondspuljen.

Det er en fælles interesse for både ansatte og arbejdspladser at understøtte medarbejdere og arbejdspladser, hvor der er enighed om, at et sporskifte er relevant.

Derfor iværksættes der nu en særlig indsats rettet mod de medarbejdere på Akademiker-overenskomst, der har ønske om/behov for at udvikle kompetencer for at kunne varetage nye typer opgaver på den nuværende eller anden arbejdsplads.

Indsatsen understøtter fokus på, at Akademiker-fondspuljen også kan bruges på kompetenceudvikling mod nye opgaver i eller uden for arbejdsstedet.

Den særlige indsats åbner for modtagelse af ledergodkendte ansøgninger fra tirsdag den 28. november 2023 kl. 10.00 til mandag den 4. december 2023 kl. 23.59. Du kan allerede nu oprette din ansøgning. Din leder skal blot vente med at godkende den til puljens åbningsperiode.

Indsatsen er et supplement til den almindelige pulje for akademikere i Den Statslige Kompetencefond.

Læs mere om Indsatsens særlige retningslinjer

Foto Andrew Karn

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page