Ny bestyrelse i KS Midtjylland

/files/assets/news/region-midtjylland.png
5. oktober 2023
Af Anne Nimb

Der er nye kræfter i KS regionsbestyrelse i Region Midtjylland. Læs her hvem der blev valgt på generalforsamlingen for nylig.

Der var mange nye kræfter, der meldte sig som medlemmer af regionsbestyrelserne i KS fem regioner, da der blev afholdt generalforsamlinger for nylig.

Forperson Cathrine Holm-Nielsen deltog i alle generalforsamlingerne og hun glæder sig over tilslutningen:

”Det er så fuldstændig fabelagtigt at nye (og ”gamle”) KS-ansigter dukker op til generalforsamlinger i regionerne og melder sig på banen som nysgerrige, ambitiøse og fagpassionerede frivillige, der vil være med til at gøre KS endnu mere exceptionel – af hjertet tak,” siger hun.

I Region Midtjylland fortsætter bestyrelsen med Anne Rasmussen som forperson og Thuy Tran Ankjærø som næstforperson, mens Ane Trier, Christina Kelter-Wesenberg og Kirstine Harloff Birckner er nye bestyrelsesmedlemmer.

På billedet ses:

Øverst: Ane Trier, Thuy Tran Ankjærø og Anne Rasmussen

Nederst: Kirstine Harloff Birckner og Christina Kelter-Wesenberg (Bestyrelsesmedlem)

KS

DMs forperson er gået på orlov

På baggrund af en arbejdspladsvurdering (APV) i DM, der viser udfordringer i samarbejdet mellem det politiske niveau og sekretariatet, herunder ikke mindst i forhold til DM’s forperson, Camilla Gregersen, har Camilla Gregersen valgt at gå på selvbetalt orlov, mens en arbejdsgruppe går i gang med at finde en løsning.

Leder i Kommagasinet

Restitution er rasende rart – og absolut nødvendig

Det er juni, vejret er dejligt, sommerferien står for døren. Eller det bør den i hvert fald.

Løn og ansættelse

Må chefen flytte din ferie?

Ferien nærmere sig og dermed også en række spørgsmål om forskellige regler i forbindelse med afholdelse af ferie. Her får du svar på de mest almindelige.

Edit page