Ny bestyrelse i KS Midtjylland

5. oktober 2023
Af Anne Nimb

Der er nye kræfter i KS regionsbestyrelse i Region Midtjylland. Læs her hvem der blev valgt på generalforsamlingen for nylig.

Der var mange nye kræfter, der meldte sig som medlemmer af regionsbestyrelserne i KS fem regioner, da der blev afholdt generalforsamlinger for nylig.

Forperson Cathrine Holm-Nielsen deltog i alle generalforsamlingerne og hun glæder sig over tilslutningen:

”Det er så fuldstændig fabelagtigt at nye (og ”gamle”) KS-ansigter dukker op til generalforsamlinger i regionerne og melder sig på banen som nysgerrige, ambitiøse og fagpassionerede frivillige, der vil være med til at gøre KS endnu mere exceptionel – af hjertet tak,” siger hun.

I Region Midtjylland fortsætter bestyrelsen med Anne Rasmussen som forperson og Thuy Tran Ankjærø som næstforperson, mens Ane Trier, Christina Kelter-Wesenberg og Kirstine Harloff Birckner er nye bestyrelsesmedlemmer.

På billedet ses:

Øverst: Ane Trier, Thuy Tran Ankjærø og Anne Rasmussen

Nederst: Kirstine Harloff Birckner og Christina Kelter-Wesenberg (Bestyrelsesmedlem)

KS
Fusion

OBS: Du modtager en vigtig mail om din kontingentbetaling igen i morgen

Hvis du betaler dit kontingent via en PBS-aftale, og du endnu ikke har givet samtykke til, at det kan fortsætte i DM, håber vi, at du vil give os samtykket, når du får den sidste mail om dette i morgen. Vær opmærksom på, at mailen kommer fra en anden mailadresse, end du er vant til.

Fusion

Janne Gleerup er valgt til forperson i DM fra 2025

Den nye forperson i DM fra årsskiftet er Janne Gleerup. Janne er 50 år, uddannet cand.mag., ph.d. og arbejdsmarkedsforsker på RUC.

Løn og ansættelse

OK26: Akademikerne melder sig ud af Forhandlingsfællesskabet

Akademikerne har valgt at udtræde af Forhandlingsfællesskabet. Det betyder blandt andet, at akademikerorganisationerne ved OK26 på det kommunale og regionale område skal forhandle alle aftaler selv.

Edit page