Ny bestyrelse i KS Midtjylland

/files/assets/news/region-midtjylland.png
5. oktober 2023
Af Anne Nimb

Der er nye kræfter i KS regionsbestyrelse i Region Midtjylland. Læs her hvem der blev valgt på generalforsamlingen for nylig.

Der var mange nye kræfter, der meldte sig som medlemmer af regionsbestyrelserne i KS fem regioner, da der blev afholdt generalforsamlinger for nylig.

Forperson Cathrine Holm-Nielsen deltog i alle generalforsamlingerne og hun glæder sig over tilslutningen:

”Det er så fuldstændig fabelagtigt at nye (og ”gamle”) KS-ansigter dukker op til generalforsamlinger i regionerne og melder sig på banen som nysgerrige, ambitiøse og fagpassionerede frivillige, der vil være med til at gøre KS endnu mere exceptionel – af hjertet tak,” siger hun.

I Region Midtjylland fortsætter bestyrelsen med Anne Rasmussen som forperson og Thuy Tran Ankjærø som næstforperson, mens Ane Trier, Christina Kelter-Wesenberg og Kirstine Harloff Birckner er nye bestyrelsesmedlemmer.

På billedet ses:

Øverst: Ane Trier, Thuy Tran Ankjærø og Anne Rasmussen

Nederst: Kirstine Harloff Birckner og Christina Kelter-Wesenberg (Bestyrelsesmedlem)

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page