Millionbonus til KS-medlemmerne

/files/assets/news/model_med_forbrugsforeningskort-1440.jpg
18. januar 2023
Af Anne Nimb

KS-medlemmerne handlede for mere end 14 mio.kr. med deres kort til Forbrugsforeningen i 2022 og fik tilsammen næsten 800.000 kr. i bonus.

På trods af lav forbrugertillid, høj inflation og energikrise i 2022, blev 2022 et godt år for Forbrugsforeningen. Det skydes bl.a. at medlemmerne foruden tøj, sko, rejser, elektronik, alt til hus og have også får bonus på deres naturgas, el, og brændstof.

Medlemmerne havde en omsætning på 3.2 mia. kr. hos Forbrugsforeningens samarbejdspartnere - og de fik 185 mio. kr. i bonus og fordele for deres loyalitet.

KS-medlemmerne handlede i 2022 for 14.272.377 kr. og de i alt 897 aktive medlemmer optjente 786.829 kr. i bonus, svarende til en bonus på 877 kr. pr. medlem i snit.

De mest benyttede bonuspartnere hos KS’erne var Uno-X, Silvan, Imerco, Power, Spies Rejser, Sportmaster, Bahne, Tøjeksperten, Thiele, DCC energi og Bauhaus.

Vil du have bonus næste år? Som KS-medlem kan du blive medlem af Forbrugsforeningen. Se hvordan her

Du kan blive medlem, hvis du er med i en af de aftale- og forhandlingsberettigede fagorganisationer, der står bag Forbrugsforeningen – også som studerende.

Er du efterlønsmodtager eller pensionist, men har været medlem af en fagorganisation op til, at du er stoppet, kan du også blive medlem.

 

KS

Repræsentantskabsmøde i KS i november

De nyvalgte repræsentanter mødes til deres første repræsentantskabsmøde den 11. november.

Job og karriere

Design dig ud af overspringshandlingerne

KS-medlemmerne handlede for mere end 14 mio.kr. med deres kort til Forbrugsforeningen i 2022 og fik tilsammen næsten 800.000 kr. i bonus.

KS
Fusion

KS og DM på vej i fusion

Hvordan varetages KS’ernes interesser – faglige og arbejdslivsmæssige – bedst på langt sigt? Det spørgsmål har KS hovedbestyrelse stillet sig selv, og efter grundige overvejelser foreslår hovedbestyrelsen nu, at KS-medlemmernes interesser bedst varetages gennem en fusion med DM.

Edit page