Millionbonus til KS-medlemmerne

/files/assets/news/model_med_forbrugsforeningskort-1440.jpg
18. januar 2023
Af Anne Nimb

KS-medlemmerne handlede for mere end 14 mio.kr. med deres kort til Forbrugsforeningen i 2022 og fik tilsammen næsten 800.000 kr. i bonus.

På trods af lav forbrugertillid, høj inflation og energikrise i 2022, blev 2022 et godt år for Forbrugsforeningen. Det skydes bl.a. at medlemmerne foruden tøj, sko, rejser, elektronik, alt til hus og have også får bonus på deres naturgas, el, og brændstof.

Medlemmerne havde en omsætning på 3.2 mia. kr. hos Forbrugsforeningens samarbejdspartnere - og de fik 185 mio. kr. i bonus og fordele for deres loyalitet.

KS-medlemmerne handlede i 2022 for 14.272.377 kr. og de i alt 897 aktive medlemmer optjente 786.829 kr. i bonus, svarende til en bonus på 877 kr. pr. medlem i snit.

De mest benyttede bonuspartnere hos KS’erne var Uno-X, Silvan, Imerco, Power, Spies Rejser, Sportmaster, Bahne, Tøjeksperten, Thiele, DCC energi og Bauhaus.

Vil du have bonus næste år? Som KS-medlem kan du blive medlem af Forbrugsforeningen. Se hvordan her

Du kan blive medlem, hvis du er med i en af de aftale- og forhandlingsberettigede fagorganisationer, der står bag Forbrugsforeningen – også som studerende.

Er du efterlønsmodtager eller pensionist, men har været medlem af en fagorganisation op til, at du er stoppet, kan du også blive medlem.

 

Job og karriere

Kan du finde balancen mellem høj kvalitet og stor produktion?

Høje standarder er en del af enhver kommunikatørs hverdag, og det skyldes blandt andet, at kommunikatørers arbejde ofte er synligt for alle og enhver. Udfordringen ved en høj standard, er imidlertid, at det kan være svært at balancere høj kvalitet og høje forventninger med det faktum, at man skal producere og levere en hel del.

Løn

50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

Er du medlem af AJKS, kan du få en lønsikring gennem AJKS Lønsikring. Lønsikring er et individuelt tillæg til dine dagpenge, og nu har du mulighed for at få lønsikring med 50 % rabat i de første 6 måneder, hvis du tegner den inden den 14. juli 2023.

Løn og ansættelse

Nye krav til din ansættelseskontrakt

Der er kommet nye regler og krav til hvad din ansættelseskontrakt skal indeholde, og desuden er listen over hvilke vilkår, der skal fremgå af kontrakten blevet længere, idet forhold omkring fx barsel, overarbejde og uddannelse, skal fremgå af ansættelseskontrakten.

Edit page