Millionbonus til KS-medlemmerne

/files/assets/news/model_med_forbrugsforeningskort-1440.jpg
18. januar 2023
Af Anne Nimb

KS-medlemmerne handlede for mere end 14 mio.kr. med deres kort til Forbrugsforeningen i 2022 og fik tilsammen næsten 800.000 kr. i bonus.

På trods af lav forbrugertillid, høj inflation og energikrise i 2022, blev 2022 et godt år for Forbrugsforeningen. Det skydes bl.a. at medlemmerne foruden tøj, sko, rejser, elektronik, alt til hus og have også får bonus på deres naturgas, el, og brændstof.

Medlemmerne havde en omsætning på 3.2 mia. kr. hos Forbrugsforeningens samarbejdspartnere - og de fik 185 mio. kr. i bonus og fordele for deres loyalitet.

KS-medlemmerne handlede i 2022 for 14.272.377 kr. og de i alt 897 aktive medlemmer optjente 786.829 kr. i bonus, svarende til en bonus på 877 kr. pr. medlem i snit.

De mest benyttede bonuspartnere hos KS’erne var Uno-X, Silvan, Imerco, Power, Spies Rejser, Sportmaster, Bahne, Tøjeksperten, Thiele, DCC energi og Bauhaus.

Vil du have bonus næste år? Som KS-medlem kan du blive medlem af Forbrugsforeningen. Se hvordan her

Du kan blive medlem, hvis du er med i en af de aftale- og forhandlingsberettigede fagorganisationer, der står bag Forbrugsforeningen – også som studerende.

Er du efterlønsmodtager eller pensionist, men har været medlem af en fagorganisation op til, at du er stoppet, kan du også blive medlem.

 

Job og karriere

Kompetenceudvikling er afgørende for KSerne og faget

Ny undersøgelse om kompeternceudvikling viser, at der er en række barrierer, som det er nødvendigt at adressere, hvis virksomhederne vil være konkurrencedygtige i for eksempel den grønne omstilling og i at arbejde med AI. ”Det er helt afgørende, at KS’erne, med de opgaver de sidder med, løbende opkvalificerer sig og får ny viden,” siger KS forperson Cathrine Holm-Nielsen.

Fusion

Nu kan du deltage i kurser hos DM

Allerede nu har du som KS-medlem mulighed for at tilmelde dig flere af de kurser, DM afholder.

OK24

Urafstemningen om OK24 er åben. (Måske) mangler vi din stemme

Er du offentligt ansat, og har du endnu ikke stemt til urafstemningen om OK24? Så invester ét minut af (for eksempel) din påskeferie til at stemme.

Edit page