Lyt til KS nye AI-podcast Kære Maskine

/files/assets/kaere-maskine-podcast-2023_1200x1200-1695800872.jpg
4. oktober 2023
Af Anne Nimb

Et drama der leger med fantasi og virkelighed. For hvad kan du egentlig bruge kunstig intelligens til, når du arbejder med kommunikation – og kan maskinen hjælpe dig med alt?

I efteråret 2023 beslutter Camilla Cancel at prøve kræfter med kunstig intelligens. Hør hvordan det gå i KS’ nye podcast, hvor du ikke altid ved, hvad der er virkelighed og hvad der er fantasi.

Camilla oplever, at hendes kollegaer forventer, hun kan alt, fordi hun er uddannet kommunikatør. Men det er ikke det der presser hende mest, også hende chef sætter hende i gang med opgaver, som er langt ud over hendes faglighed. Hendes chef forventer for eksempel, at hun kan lave podcast om kunstig intelligens, sådan ud af det blå.

Camilla har brug for hjælp, men tør ikke sige det højt. Hun søger svar hos AI-eksperten Peter Svarre.

Hun begynder også at spørge maskinen til råds ... og krydser fingre.

Maskinen hjælper Camilla … med alt.

Find podcasten her eller hvor du normalt finder dine podcasts.

Job og karriere

Skal vi arbejde mere eller skal vi arbejde smartere?

Vi skal ikke hylde at hente børn sent eller at arbejde til sent. Vi skal heller ikke hylde at hente tidligt. Det er ikke alle, der har mulighed for det. Vi skal derimod hylde et arbejdsmarked og en arbejdsplads, hvor der er plads til fleksibilitet og til at arbejde smartere.

KS

Socialdemokraterne har glemt noget vigtigt

I et åbent brev til fremtrædende socialdemokrater minder Akademikerne om de højtuddannedes bidrag til det danske samfund. ”Der er grund til at huske socialdemokraterne på den værdi, akademiske medarbejdere bidrager med, samt betydningen af et højt uddannelsesniveau og nem adgang til uddannelse i det danske samfund,” siger Cathrine Holm-Nielsen.

Kunstig intelligens

Fire roller: Her kan AI bidrage til intern kommunikation

Introduktionen af nye generative AI-værktøjer kan over tid ændre den interne kommunikation radikalt, mener Jonas Bladt Hansen (billedet), der er rådgiver i intern kommunikation. Han peger selv på fire forskellige roller, hvor AI kan gøre den interne kommunikation hurtigere, bedre og endda mere inkluderende.

Edit page