Lyt til KS nye AI-podcast Kære Maskine

/files/assets/kaere-maskine-podcast-2023_1200x1200-1695800872.jpg
4. oktober 2023
Af Anne Nimb

Et drama der leger med fantasi og virkelighed. For hvad kan du egentlig bruge kunstig intelligens til, når du arbejder med kommunikation – og kan maskinen hjælpe dig med alt?

I efteråret 2023 beslutter Camilla Cancel at prøve kræfter med kunstig intelligens. Hør hvordan det gå i KS’ nye podcast, hvor du ikke altid ved, hvad der er virkelighed og hvad der er fantasi.

Camilla oplever, at hendes kollegaer forventer, hun kan alt, fordi hun er uddannet kommunikatør. Men det er ikke det der presser hende mest, også hende chef sætter hende i gang med opgaver, som er langt ud over hendes faglighed. Hendes chef forventer for eksempel, at hun kan lave podcast om kunstig intelligens, sådan ud af det blå.

Camilla har brug for hjælp, men tør ikke sige det højt. Hun søger svar hos AI-eksperten Peter Svarre.

Hun begynder også at spørge maskinen til råds ... og krydser fingre.

Maskinen hjælper Camilla … med alt.

Find podcasten her eller hvor du normalt finder dine podcasts.

Kommunikation

Bestyrelsen for DM Kommunikation er nu på plads

De ni medlemmer af bestyrelsen for DM Kommunikation, der bliver en realitet, når KS fusionerer med DM 1. november, er nu udpeget. Der er seks tidligere medlemmer af KS’ hovedbestyrelse og tre medlemmer er udpeget af DM. KS’ forperson Cathrine Holm-Nielsen bliver forperson for en fagligt stærk sektorbestyrelse med bred repræsentation, siger hun.

KS

Ekstra penge på din pensionsopsparing i PFA Pension

Hvis du har KundeKapital på din ordning i PFA, så har du fået ekstra penge ind på din pensionsopsparing den 1. april 2024.

Kommunikation

HA Kom overlever

CBS lukker ikke fem HA-uddannelser, som de havde varslet. De lukker tre og to bevares, heriblandt HA Kom. Det er glædelige nyheder. Flere uddannelser skal dog igennem en omfattende revision i forbindelse med kandidatreformen. Det meddeler CBS.

Edit page