Lyt til KS nye AI-podcast Kære Maskine

4. oktober 2023
Af Anne Nimb

Et drama der leger med fantasi og virkelighed. For hvad kan du egentlig bruge kunstig intelligens til, når du arbejder med kommunikation – og kan maskinen hjælpe dig med alt?

I efteråret 2023 beslutter Camilla Cancel at prøve kræfter med kunstig intelligens. Hør hvordan det gå i KS’ nye podcast, hvor du ikke altid ved, hvad der er virkelighed og hvad der er fantasi.

Camilla oplever, at hendes kollegaer forventer, hun kan alt, fordi hun er uddannet kommunikatør. Men det er ikke det der presser hende mest, også hende chef sætter hende i gang med opgaver, som er langt ud over hendes faglighed. Hendes chef forventer for eksempel, at hun kan lave podcast om kunstig intelligens, sådan ud af det blå.

Camilla har brug for hjælp, men tør ikke sige det højt. Hun søger svar hos AI-eksperten Peter Svarre.

Hun begynder også at spørge maskinen til råds ... og krydser fingre.

Maskinen hjælper Camilla … med alt.

Find podcasten her eller hvor du normalt finder dine podcasts.

KS
Fusion

OBS: Du modtager en vigtig mail om din kontingentbetaling igen i morgen

Hvis du betaler dit kontingent via en PBS-aftale, og du endnu ikke har givet samtykke til, at det kan fortsætte i DM, håber vi, at du vil give os samtykket, når du får den sidste mail om dette i morgen. Vær opmærksom på, at mailen kommer fra en anden mailadresse, end du er vant til.

Fusion

Janne Gleerup er valgt til forperson i DM fra 2025

Den nye forperson i DM fra årsskiftet er Janne Gleerup. Janne er 50 år, uddannet cand.mag., ph.d. og arbejdsmarkedsforsker på RUC.

Løn og ansættelse

OK26: Akademikerne melder sig ud af Forhandlingsfællesskabet

Akademikerne har valgt at udtræde af Forhandlingsfællesskabet. Det betyder blandt andet, at akademikerorganisationerne ved OK26 på det kommunale og regionale område skal forhandle alle aftaler selv.

Edit page