Lokale lønforhandlinger er i gang mange steder

/files/assets/news/lon-blake-wisz-te6th1h6bfk-unsplash-1713855996.jpg
23. april 2024
Af Jette Snoer

Forhandlinger om lokale lønmidler 2024 – også kaldet lokallønsforhandlinger - både i stat, kommuner og regioner, er i gang på mange arbejdspladser.

Hvis du ikke har hørt noget om det endnu på din arbejdsplads, vil vi opfordre dig til at undersøge det ved at kontakte din tillidsrepræsentant, hvis der er en sådan på din arbejdsplads. Ellers vil vi opfordre dig til at kontakte din leder for at spørge, hvornår det skal ske.

Måske har du hørt argumentet om, at ”det er der ikke råd til, fordi de generelle lønninger skal stige pr. 1. april 2024 og dermed belaster vores økonomi”. Det argument er imidlertid efter vores opfattelse ikke validt. Budgetterne vil blive opjusteret.

Har du brug for sparring og hjælp til en ansøgning om løn – så kontakt os gerne på Kontakt KS om løn

Foto Ion Blake

Kommunikation

Du er fødselshjælper for ledelsens ambitioner

Kommunikatøren har en central rolle i at producere og stå på mål for budskabet, når ledelsen har besluttet, at organisationen står foran forandringer. Her får du strategiske værktøjer, der kan hjælpe dig til at håndtere opgaven med at være fødselshjælper for ledelsens ambitioner.

KS

Så er KS flyttet

KS’ sekretariat er nu på plads i Akademikerhuset på Frederiksberg. Læs her hvordan du kontakter os og hvordan du finder os.

Job og karriere

Det er i hverdagen, vi skal mærke, at vi har et bæredygtigt arbejdsliv

Arbejdsliv, trivsel, sundhed og arbejdsmiljø trækker næsten dagligt overskrifter i medierne, og de er sjældent domineret af succeshistorier. Arbejdsrelateret stress er et stort og alvorligt problem for alle parter. Som fagforening har KS en rolle at spille i at skabe rammer om et sikkert og sundt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser.

Edit page